React frontend-udvikler til TV 2 PLAY


Kom og bliv en del af holdet i én af Danmarks største MediaTech virksomheder! TV 2s strategi for 2025 er at nå 1,3 millioner abonnenter. Den første million er allerede rundet. Vil du være med til at indfri den forventning, og sætter du en ære i at optimere den kommercielle forretning i samarbejde med dine dygtige kollegaer - så læs med her.

Hvad du kan hjælpe os med

Vi søger en skarp frontend-udvikler til vores Commercial Excellence team, som er en del af TV 2 Product & Platform Development. Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid, som samlet set bruges af 1,5 million danskere hver dag. 

Du bliver en del af vores Commercial Excellence team med 9 kolleger, som repræsenterer forskellige profiler med både UX/UI designers, Scrum Master, Product Owner og flere frontend-udviklere. Teamet udvikler og vedligeholder bl.a. TV 2 PLAYs købsflow og selvbetjeningsløsning ’Mit TV 2’, sammen med de to backend teams ’Access Management’ og ’Subscription Management’. Du vil blive en del af et højt engageret team af specialister, hvor brugervenlighed og kommerciel forretning altid er i fokus i de løsninger, vi udvikler. 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • udvikling og vedligeholdelse af TV 2 PLAYs købsflow & TV 2 PLAYs selvbetjeningsløsning Mit TV 2. 
 • udforskning og afklaring af løsninger og behov sammen med UX/UI designerne
 • optimering af TV 2 PLAYs købsflow i samarbejde med TV 2s kommercielle afdeling

Vi forventer, at du har solid erfaring og kan arbejde selvstændigt. Du trives med at sætte dig ind i nye teknologier og kombinere disse med kendte og afprøvede løsninger.

Værktøjskassen

På TV 2 PLAY anvender vi high-end løsninger og sidste nye teknologi. Vi er i rivende udvikling, og som udvikler er du med blandt de førende i Europa, der arbejder med området på disse platforme. Du kommer ydermere til at samarbejde med de største og mest innovative leverandører på området. 

Til at udvikle vores løsninger, vil du komme til at bruge:

 • JavaScript og TypeScript (mest TypeScript)
 • React.js med hooks og functional components
 • Next.js til Server-Side Rendering

Derudover er der meget andet vi laver, og andre værktøjer vi bruger:

 • Styling med Tailwind CSS
 • Data fetching igennem Apollo GraphQL og REST APIer
 • Testing med Jest, Playwright eller Cypress
 • Integration med Prismic
 • Tracking via Adobe Analytics

Du vil komme til at være en del af et agilt team, med Sprints på to uger, Daily Standups, Retrospectives og Planning, alt sammen med fokus på at skabe mest mulige værdi og hjælpe hinanden med at opnå netop det. Vi arbejder med Scrum som agil metode og Jira til at holde styr på vores backlog.

Vi forventer ikke du er ekspert på alle områder, men du skal have lyst til at lære og arbejde med dem, og vi har en forventning om, at du synes at det er spændende teknologier at arbejde med. Hvis du har mere end 3 års erhvervserfaring som udvikler, er det et plus.

Hvem er vi

Hele afdelingen Product & Platform Development rummer næsten 100 medarbejdere, der arbejder agilt og har fokus på at arbejde end-to-end med de digitale produkter fra koncept, design og UX til udvikling, QA og release i tæt samarbejde med resten af TV 2. Afdelingen er hovedsageligt placeret på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense, med enkelte teams placeret på Teglholmen i København. Commercial Excellence teamet er placeret i Odense.

Da vi altid har været fordelt på to lokationer, er online-møder en del af hverdagen, og engelskkundskaber er en forudsætning. TV 2 er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for at sikre den rette balance mellem arbejde og det private. I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi pair programmerer når det giver mening, og sparrer med hinanden. Din medarbejdertilfredshed er noget, vi arbejder målrettet på, og gør en stor indsats for at fastholde.  Du bliver del af en kultur, der værdsætter åbenhed og sparring blandt kollegaer. 

Dit arbejdssted vil primært være på TV 2s hovedkontor i Odense.

Sådan søger du

Vi glæder os til at at modtage dit CV og ansøgning, og du kan altid række ud, hvis du har spørgsmål. Ansøgningsfrist er den 1. april 2023 og ansættelse snarest muligt.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Kristian Elmo Forsström
Teamchef, Customer & Ad Management
kefo@tv2.dk
20243725

Gem job