Un­der­vi­ser til mul­ti­me­di­e­de­sig­ner­ud­dan­nel­sen


På multimedieuddannelsen arbejder vi med grænseflader – både med design og programmering af dem, med interaktionsdesign og med brugeroplevelser. De studerende lærer alt fra kommunikation og forståelse af brugeren over interaktionsdesign og user experience til programmering af brugergrænseflader med JavaScript.

Vi søger en ny dygtig kollega, der brænder for at arbejde med og formidle interaktionsdesign, muligheder og løsninger. I jobbet kommer du til at præge den kommende generation af it-medarbejdere. Du interesserer dig for UX/UI, menneske-maskine-interaktion, digital kommunikation, webdesign og optimering af brugeroplevelser med ny teknologi. 

Jobstart er senest 1. august 2023.

Om jobbet

Du skal undervise inden for et eller flere af følgende fagområder: 

 • Interaktionsdesign
 • Brugergrænseflade-design og -produktion
 • Content creation
 • Webudvikling
 • User experience
 • Programmering

Arbejdsopgaverne omfatter undervisning og projektvejledning på både fuldtids- og deltidsuddannelser, og der er gode muligheder for at deltage i udviklingsopgaver.

Vi videreudvikler løbende vores uddannelser, inddrager nye teknologier og nye trends. Du får rig mulighed for at eksperimentere og afprøve nye trends. Du bliver en del af et engageret team af undervisere, der både brænder for de studerende og for gode løsninger til de kunder, vi samarbejder med.

Som underviser har du frihedsgrader i jobbet til selv at planlægge forberedelse og gennemførelse af undervisningen. Vi arbejder som udgangspunkt på akademiet, men er fleksible. Du vil sidde på kontor med inspirerende kollegaer, få mulighed for at sparre og prøve ideer af i samarbejde, og vi hjælper nye undervisere på vej med bl.a. mentorordning.
Akademiet har høj medarbejdertilfredshed, attraktive personalegoder og en kultur, hvor vi fejrer succes med champagne.

Kompetencer – hvem er du?

Du er:

 • begejstret for digital kommunikation og i stand til at give din begejstring videre
 • en inspirerende underviser eller har potentialet til at blive det 
 • erfaren inden for relevante fagområder og har et godt netværk
 • god til både dansk og engelsk – vi underviser på begge sprog 
 • selvstændig, men sætter pris på godt samarbejde og bidrager til en god stemning.
 • globalt orienteret og møder verden med nysgerrighed og humor
 • kandidat- eller masteruddannet inden for et relevant område

Ansættelse

Der er tale om fuldtidsstilling, hvor du bliver ansat som adjunkt/lektor i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Finansministeriet. Til stillingen vil der være tilknyttet til adjunkt/lektortillæg, og der vil være mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg.

Yderligere oplysninger

Læs mere om uddannelserne inden for kommunikation og multimedie på www.eaaa.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Anne Kirketerp på tlf 7228 6380, mail anki@eaaa.dk.

Vi afholder 1. samtalerunde den 29. marts 2023 og 2. samtalerunde den 11. april 2023. Du skal være indstillet på at lave en kompetenceprofil og forberede opgaver forud for 2. samtale. 

Ansøgningsfrist: 22-03-2023.


Vi er et af landets største erhvervsakademier med 5.400 fuldtidsstuderende, heraf 400 internationale, samt 6.300 deltidsstuderende og 400 ansatte. Vi udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau, ligesom vi har kurser og efteruddannelser på akademi- og diplomniveau til alle, der vil stå stærkere i deres job. Vi uddanner inden for automation, finans, laboratorie- og fødevareteknologi, innovation, it, jordbrug, ledelse, HR, markedsføring, miljø, salg, service og web. Alle uddannelser kombinerer teori og praksis, og vi prioriterer undervisning på små hold, virkelighedsnære cases og praktik i samarbejde med erhvervslivet, som vi også laver forsknings- og innovationsprojekter sammen med. Kulturen på vores arbejdsplads er uformel, handlingsorienteret og humoristisk med uddelegeret ansvar, og i arbejdsglæde ligger vi blandt de øverste i landet inden for uddannelsessektoren.

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 3. marts 2023

Arbejdssted

Location Aarhus