Intern IT-me­d­ar­bej­der


- drift, support og systemudvikling i international handelsvirksomhed.

Er du en god IT-håndværker, der motiveres af forskellige udfordringer? Har du erfaring i at sikre stabil drift af IT-systemer? Sætter du en ære i - og kan du lide at yde god support? Synes du at udvikling og optimering af IT-systemer er spændende? Så er dette måske lige et job for dig!  

Hos Triscan sælger vi autoreservedele og tilpasser løbende vores IT-systemer til både at understøtte vores egne forretningsprocesser, men også vores kunders og branchens ønsker og krav. Til at bidrage til og understøtte dette arbejde søger vi en ny dygtig kollega til vores IT-afdeling på hovedkontoret i Århus.

Sammen med IT-chefen, som du refererer til, er du bindeleddet mellem forretningen og IT. Det indebærer løbende samarbejde med virksomhedens afdelinger i både Danmark og Tyskland. I dette samarbejde - og med løbende sparring med din chef - får du mulighed for at blive en central ”spiller” og betroet medarbejder med fokus på virksomhedens løbende IT-udvikling.

Vi benytter i dag en central AX 2012 ERP-installation og anvender et IT-setup baseret på Microsoft applikationer, herunder WMS, BI m.fl. Fremadrettet er det planen at sætte fokus på Dynamics 365/FO.

Dine kompetencer

Erfaring fra lignende stilling med fokus på intern IT-drift og opgaver vægtes højere end din uddannelse. Det vigtigste er, at du er velkørende både metodisk og praktisk. Du tager afsæt i din brede systemforståelse samt en naturlig interesse for praktisk IT og anvendt teknologi. Eventuel erfaring med AX 2012 eller lignende, SQL, BI og programmeringssprog vil derudover være et plus.

Som person er du:

  • Selvstændig, men team-orienteret
  • Typen der får tingende gjort og finder løsninger
  • Struktureret, detaljeorienteret og ansvarsbevidst
  • God til at kommunikere på alle niveauer

Derfor skal du søge

Du en udpræget IT-håndværker, der trives i en IT-funktion, hvor du har indflydelse på daglig drift og udvikling. Du søger et job i en spændende virksomhed i fremdrift, hvor praktisk IT og teknologi er af stor betydning. Du kan se dig selv som en vigtig del af en ambitiøs organisation, hvor tonen er uformel, afslappet og med god plads til humor.

I jobbet vil du opleve:

  • Mulighed for fleksibel arbejdstid og sted.
  • Høj grad af læring, medbestemmelse og involvering.
  • Gode muligheder for personlig udvikling og uddannelse.
  • Fokus på medarbejdertrivsel med vægt på det sociale - herunder en aktiv personaleforening, kantineordning m.v.
  • Attraktiv løn og pensionsordning

Noget for dig?

Kontakt IT-chef Bo Mangor på +45 87 43 33 06 eller bom@triscan.dk.

Send din ansøgning nu!

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ser derfor frem til at modtage din ansøgning så snart som muligt. Send den via knappen "Ansøg" nederst på siden.


Triscan A/S

Triscan er en danskejet og moderne virksomhed i solid vækst. Gennem konceptskabelse, markedsføring og distribution af autoreservedele til det frie eftermarked, har Triscan opnået en væsentlig position på de skandinaviske markeder og en stærkt stigende afsætning i resten af Europa. Triscan beskæftiger over 100 medarbejdere i Danmark og Tyskland, og råder over i alt 20.000 m2 lager og administration.

Gem job