Head of De­ve­l­op­ment til virk­som­hed i vækst


Vil du være med til at sætte retningen for et hold af specialister, der laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark?

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: Nem betaling overalt.

Stor efterspørgsel og international ekspansion

Logos Payment Solutions oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje, og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet. Til deres udviklingsafdeling i Odense, søger vi en Head of Development, der skal være med til at lede et team af 14 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg. Teamet består af både udviklere, 3 projektledere og en Solution Manager og der er en god blanding af både erfarne og mindre erfarne folk.

Dine ansvarsområder

Med reference til udviklingsdirektøren får du to overordnede ansvarsområder:

Personaleledelse

De klassiske ledelsesdiscipliner såsom MUS, trivsel og kompetenceudvikling af dine medarbejdere bliver en central og vigtig del af dit arbejde. Du vil samtidigt også få ansvaret for rekruttering af nye medarbejdere.

Teknisk ledelse

Som teknisk ansvarlig kommer du til at definere og eje de interne produkt roadmaps. Ud fra disse, vil du være den der prioriterer ressourcer og opgaver – det gør du i samarbejde med projektledere og andre interessenter. Der er desuden stor fokus på at optimere de eksisterende processer i afdelingen og derfor skal du sikre en løbende udvikling af disse, samt komme med input til brug af nye metoder og værktøjer. Sidst men ikke mindst kommer du til at deltage i strategiske kundemøder og salgsforløb.

Din baggrund og motivation

Vi forventer, at du har erfaring som personaleleder, har teknisk forståelse med solid erfaring indenfor softwareudvikling og så er du velbevandret i moderne udviklingsmetoder. Da sparring og kommunikation med både medarbejdere, kunder og leverandører er en vigtig del af rollen, skal du være en udadvendt person. Du trives med at bevæge dig i krydsfeltet mellem flere interessenter og du har godt humør. Har du erfaring med at bedrive forandringsledelse er det et stort plus. Din motivation og stolthed er klart at tage ejerskab over og drive udviklingen af Logos’ udviklingsafdeling i Odense sammen med teamet. Du ser muligheder, er en problemløser, og du har en positiv ’can-do’ tilgang til opgaverne. Denne empatiske og engagerede tilgang gør, at du også har gode evner for at motivere og inspirere andre og trives i rollen som sparringspartner.

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig

Som Head of Development vil du komme til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Strukturen er flad og ofte er det “det bedste argument”, der vinder. Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie m.m., og der er gratis parkering lige ude foran døren. Logos har i alt ca. 160 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion. Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Virksomheden har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner. Du kan læse mere om Logos Payment Solutions via følgende link: www.logos.dk. Logos ligger på Landbrugsvej 6, 5260 Odense S

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Robert Krogh Steffensen på tlf. +45 53 62 93 00 eller mail: rks@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Gem job