Pen­sion­s­kyn­dig og pro­ces­stærk for­ret­nings­ud­vik­ler


Et strategisk job med bredde og dybde på samme tid. Bredde, fordi du har overblik over hele processen fra onboarding af kunden til rapportering af performance, resultater og compliance. Dybde, fordi du tilfører domæneviden omkring Pension og forsikring ind i alle processer. Og strategisk, fordi det er dig, der skal have fingeren på pulsen og nysgerrighed omkring fremtidens pensionsløsninger hos SDC.

Langsigtede roadmaps og dokumenterede proceslandskaber!

I Advisory, Sales & Core Banking ønsker vi at skabe komplette proceslandskaber for vores forretningsprocesser og udarbejde relevant dokumentation for hver delproces i proceslandskabet. Skalerbarhed er nøgleordet – og der arbejdes tæt sammen på tværs af fagområderne; Genbrug af genialiteter og strukturer fra de andre områder, så vi aldrig starter forfra. Nøglen til succes i opgaven har vi lagt hos vores ”Business Process Architects (BPA)”. De har nemlig blik for sammenhængende end-to-end forretningsprocesser og indgår i stærke relationer til kunder og partnere. De kommer helt tæt på kundernes strategier, forretningsmål og behov og de har et solidt netværk i SDC’s maskinrum.

Alle områder i Advisory, Sales & Core Banking har en BPA tilknyttet; Robotics, Automation, Datahub, Engagement transfers, Investment & Capital Markets, Corporate Banking, Home & Mortgage Advisory, Customer & Case Management. Du får så fornøjelsen af at blive den nye go-to” SPOC” for Pension, Insurance & Wealth Advisory.

Helikopterblik og Product ownership – men stærk sans for procesflows

Vores BPA’ere udgør et stærkt fællesskab, som du skal glæde dig til at blive en del af. Hvor de klassiske forretningsudviklere har ”fokus på bolden” er kravet til en BPA’er, at der skal tænkes mere langsigtet og strategisk. Rollen læner sig op ad Product Owner rollen, uden at vi dog er gået full-blown på det agile; dvs. man er ansvarlig for at afdække kundens krav og ønsker, og efterfølgende omsætte disse til noget som er forståeligt for produktudviklerne. Når stillingen er ledig, er det fordi Rene, den nuværende BPA, forfølger lederdrømmen hos SDC. Rene har sat et par overskrifter på de opgaver, der har fyldt i BPA rollen for ham:

  • Ansvarlig for pensionsforretningsprocesserne i SDC.
  • Indhente og vedligeholde viden om kundernes forretningsprocesser og fremtidige strategier for processerne.
  • Have overblik over projekter, kommercielle opgaver og myndighedskrav, der påvirker forretningsprocessen.
  • Agere sparringspartner for projekter og opgaver, der involverer forretningsprocesser inden for pensionsområdet.
  • Sikre ensretning i forhold til forretningsmæssige og tekniske køreplaner i SDC
  • Sikre overensstemmelse med IT-strategi.
  • Tæt samarbejde med andre BPA’ere
  • Holde sig opdateret om lovkrav, der påvirker pensionsforretningsprocessen.
  • Definere de forretningsmæssige mål, der skal implementeres, og hvilke forretningsprocesser der er i spil for at nå målene.

Processer, samarbejde, forretningsforståelse

Hvor tit har du ikke hørt ”Kan du bygge bro mellem IT og forretningen”. Men altså! Det er jo lige præcis det, du kommer til at lave. Så den er god nok, for hverdagen byder på masser af dialog men vores kunder og analyse og faglig sparring i SDC’s maskinrum, hvor tingene også skal passe ind og fungere i den store sammenhæng.

Måske er du Product Owner i dag og har haft din gang indenfor Pension, Forsikring, Bank eller lignende. Du har styr på processerne omkring pension, forsikring og formuerådgivning. Og hvis du ikke allerede har en tæt kontakt med Nærpension og Letpension – så får du det!

Som person er du analytisk og god til at forstå kundens behov. Du er en god kommunikator, som kan skabe kontakt og netværk, og som kan samarbejde med både kunder og kollegaer internt i organisationen. Du er initiativrig og kan håndtere en travl hverdag, hvor du skal prioritere dine opgaver.

Mere lavpraktisk; du har gode kundskaber inden for skriftlig og mundtlig kommunikation og behersker engelsk, og forstår svensk og norsk.

Gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Ballerup og der er frihed under ansvar i jobbet med gode muligheder for selv at planlægge opgaverne.

Udover gode kolleger, stor indflydelse på din egen hverdag og muligheden for at blive en eftertragtet medarbejder internt i huset, får du også kompetencer, der på sigt kan føre til andre spændende karriereveje.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og gode ansættelsesvilkår, en 36 timers arbejdsuge, 6. ferieuge, omsorgsdage og sundhedsforsikring, blot for at nævne nogle af fordelene. Og så bliver du en del af en moderne IT-virksomhed med mere end 700 medarbejdere og snart 60 år på bagen.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte Teamleder Vicki Palm Krener på telefon +45 20 51 47 70. Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job