IT-supporter til Heimsta­den


Har du IT-værktøjskassen i orden, og arbejder du serviceminded og struktureret? Så er du måske vores kommende kollega i Heimstaden Danmarks IT & Digital-team. 

Vi tilbyder en spændende stilling i en værdidrevet organisation, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt. 

Du bliver en del af Heimstaden Danmarks IT-afdeling, hvor fagligheden er høj og der er let til et godt grin. Du vil samarbejde tæt på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer i Heimstaden, hvor du vil skulle bistå med support til vores brugere (og systemer) og hjælpe til med den daglige drift. 

Velkommen til Heimstaden – og IT-afdelingen  

Som IT-supporter vil du blive tilknyttet vores IT-afdeling med hovedvægten af dagene på vores kontor i Odense. Vi sidder i alt p.t. seks kollegaer fordelt i København og Aarhus, og derfor kan du forvente arbejdsdage på tværs af landet. 

Du vil sammen med afdelingen have ansvaret for den daglige drift og support af vores brugere og systemer på tværs af landet, som bl.a. omfatter SharePoint, Office 365 inkl. Teams, OneDrive og meget mere. 

Du vil få forskellige og afvekslende arbejdsopgaver i en spændende virksomhed – og afdeling – hvor tonen er uformel, og hvor vi vægter professionalisme og sparring højt. 

Ud over den daglige support og drift af systemerne, forventes det, at du: 

  • Deltager i IT-projekter både på koncernniveau og lokalt  
  • Varetager serveradministration, -opdateringer og -optimeringer 
  • Indgår i teamets fælles ansvarsområder 
  • Sikrer den daglige support sammen med teamet som sidder i København/Aarhus. 

Sådan får du succes i rollen som IT-supporter  

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som IT-supporter, datatekniker eller tilsvarende. Alternativt har du min. tre års erfaring med IT-drift og -support som ufaglært. 

Vi forventer, at vores kommende kollega er serviceminded, vedholdende og struktureret – og sætter en ære i at aflevere et professionelt stykke arbejde til tiden. Som person har du høj arbejdsmoral, er en holdspiller og du tager ansvar og initiativ i forhold til de opgaver, der skal løses. 

Vi forventer desuden at du: 

  • Taler flydende dansk og engelsk (koncernsprog) 
  • Besidder et højt IT-teoretisk vidensniveau 
  • Har erfaring og godt kendskab til ITIL, Microsoft 365-systemer og TCP/IP Netværk 
  • Er god til hurtigt at identificere løsningsalternativer  
  • Forstår vigtigheden af dokumentation 
  • Som person er positiv, udadvendt, motiveres af det gode samarbejde og kan spejle dig selv i Heimstadens værdier.

Du har høj arbejdsmoral, tager ansvar og initiativ i forhold til de opgaver, der skal løses. Du arbejder struktureret og er en holdspiller.  

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling. Det hjælper vi på vej med pension og sundhedsforsikring, fitnesstilbud, sociale arrangementer og meget mere.  

Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.   

Vi glæder os til at modtage dit CV. 

Ansøgningsfrist: 19-03-2023.

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kolleger, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skabe boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende.

Gem job

Heimstaden Danmark A/S
Publiceret: 6. marts 2023

Arbejdssted

Location Odense