It Ope­ra­tions Manager til statens nok mest agile it-ud­vik­lings­mil­jø


Vil du være med til at drive kritiske it-systemer og evner du at bygge bro mellem politik, faglighed og leverandørstyring, så er det dig vi mangler. Vi tilbyder en attraktiv stilling som It Operations Manager i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, hvor du får meget ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. 

Bliv en del af vores dynamiske og nytænkende agile it-udviklingsmiljø

Du bliver en del af Digitaliseringskontoret, hvor vi har ansvaret for den digitale udvikling og forvaltning af de eksterne forretningssystemer, der understøtter beskæftigelsesindsatsen på landsplan (Jobnet, Vitas, DFDG m.fl.) samt styrelsens interne sagsbehandlings- og forretningssystemer. Vi bidrager til, at it understøtter reformudspil og EU-forordninger, og har ansvaret for styrelsens it-sikkerhed samt implementeringen af databeskyttelsesforordningen. 

Vi sætter it-faglighed højt og ved, at kompetencer løbende skal udvikles. Desuden står vi over for et stort spændende it-moderniseringsprogram, som kommer til at løbe over de næste 2-3 år, hvor du vil få en helt central rolle.
Som vores nye It Operations Manager har du en central placering i vores agile udviklingsorganisation "STAR City". Du får et betydeligt medansvar for styringen af de it- og selvbetjeningsløsninger, der på landsplan understøtter beskæftigelsesindsatsen i jobcentre og a-kasser. 

Du får bl.a. ansvaret for:

  • faglig ledelse af og budgetansvar for et velfungerende it operations team, som består af 12 dygtige konsulenter
  • understøttelse af ITIL-processerne i forbindelse med administrationen af STAR's forretningssystemer, og samarbejde med STAR´s driftsleverandør
  • at videreudvikle og styre DevOps aktiviteter for teams i STAR City, så disse kan koncentrere sig om at designe og udvikle agilt efter forretningens behov 
  • varetagelse af STAR´s Toolchain ’(Jira, Confluence, GIT, Azure osv.)
  • at varetage it-sikkerheden omkring STAR City fra en teknisk vinkel
  • projektledelse af it operations projekter, samt løbende udbud på området og nye leverancer i forbindelse med it-moderniseringsprogrammet.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for at arbejde med en bred vifte af spændende teknologier i et miljø med høj grad af frihed og tryghed. Da vi er midt i en stor modernisering af den tekniske platform og vores drifts setup, har du en unik mulighed for at sætte dit præg på et af de mest spændende agile offentlige it-udviklings setup.

Bliv vores nye kollega

Vi forventer, at du har en relevant it-uddannelse og erfaring med it operations, it-sikkerhed, agil it-udvikling, arkitekturarbejde samt udbuds- og leverandørstyring. Derudover har du lyst til at have det faglige ledelsesansvar for et mindre team (uden personaleledelse).

Vi forestiller os også, at du:

  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner og lyst til at arbejde med et meget dynamisk område, hvor der er behov for tæt dialog med en lang række interessenter
  • har erfaring med rollen som kontraktholder på driftskontrakter
  • har stor interesse i og flair for nye teknologier og digitaliseringstrends
  • arbejder struktureret og kan lide at skabe resultater med andre – også når der er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. maj 2023.

Hvis du har en akademisk uddannelse bliver du ansat som specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten. Med de rette kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som chefkonsulent. Hvis du ikke er akademiker, bliver du ansat som it-medarbejder efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i statens tjeneste

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Morten Johansen på tlf.nr. 72217567.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 21470742

Alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag d. 20. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.


Vi arbejder for flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er en del af Beskæftigelsesministeriet. Vores opgave er at få flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret. Det spænder fra betjening af ministeren og Folketingets partier i samarbejde med departementet - til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere, herunder arbejdsmarkedets parter. Vi har høje faglige standarder, så de politiske beslutningstagere har det bedst mulige grundlag at træffe deres beslutninger på. Vi vægter samarbejde højt, og løsningerne, som vi finder i fællesskab, har betydning for millioner af menneskers dagligdag.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.star.dk.

Gem job

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
Publiceret: 6. marts 2023

Arbejdssted

Location København