Stu­den­ter­med­hjæl­per til Softwa­re­ud­vik­ling og Data Science


Har du studieretning inden for Softwareudvikling eller Data Science, og ønsker du at bidrage til udvikling af IT-systemer og løsninger til kapitalmarkederne i Jyske Bank?

Vi tilbyder, oplæring og erfaring i IT-udvikling i den finansielle sektor gennem et spændende og udviklende studiejob.

Jobbet - koblingen mellem teori og praksis

Vi har fokus på IT-udvikling af datadreven platform til obligationer og realkredit, og du kommer bl.a. til at udvikle applikationer, indsamle og strukturere data samt at udvikle, og vedligeholde machine learning baserede modeller i værktøjer som .NET/C#, SQL, Python og Azure ML.

Jobbet kræver selvstændighed, evnen til at se muligheder, og evnen til at kunne operationalisere det til konkrete løsninger. Du skal endvidere kunne indgå i, og skabe, relationer til kolleger og kunder.

Vi forestiller os, at du kan arbejde omkring 15-20 timer om ugen, afhængig af eksamensperioder og studietid. Vi er meget fleksible med, hvornår du ønsker at placere dine timer i løbet af ugen, og det tilpasses naturligvis til dit skema.

Din profil - dygtig, engageret og ambitiøs

Du evner, at bevare overblikket i en hverdag med kompleksitet, og med fokus på udvikling og konkrete løsninger, og vi forventer, at du:

  • Har et stort drive, kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar
  • Kan indgå i teams og er vant til at samarbejde
  • Har en studieretning indenfor Softwareudvikling eller Data Science
  • Motiveres af at udvikle gode IT-løsninger
  • Har interesse for finans og finansiel teori
  • Har gode karakterer, og erfaring fra lign. studenterjob er et plus.

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis snarest muligt. Har du lyst til også at sende en video, er du meget velkommen til dette.

Ansøgningsfrist 15.04.2023.

Senior HR Partner, Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Gem job