Bliv Data Scientist i Koda og vær med til at skabe et stærkere musikliv


Har du lyst til at være en del af et team, hvor interessen for musik og medier går hånd i hånd med kerneopgaverne indenfor datahåndtering og -analyse? Er du drevet af at nørde data, og kribler det i dig for at bruge din digitale værktøjskasse til at optimere centrale forretningsprocesser? Og i sidste ende bidrage til at komponister og sangskrivere modtager rimelig betaling, når deres musik bliver brugt.

”Du bliver en del af et spritnyt team i en erfaren afdeling fuld af talent, samarbejde og forskellighed. Vi skal sammen bygge videre på og udnytte det solide fundament af forretningsdata og -viden, som gennem mange år har etableret sig i afdelingen og på tværs af organisationen.” - fortæller Kasper Frost Iversen, teamleder for Music Data Management.

Din dagligdag som Data Scientist

Som en del af teamet Music Data Management bliver din primære opgave at etablere og udvikle BI-værktøjer til at monitorere og kvalitetssikre Kodas arbejde med musikdata, metadata samt musikbrugeres forbrugsdata. Mere konkret kommer din hverdag til at gå med at:

  • kortlægge Kodas mange forskellige musikrelaterede data og pipelines.
  • udarbejde dataanalyser og etablere brugbare BI-værktøjer.
  • formatere, indlæse og anden processering af diverse filformater– XML, CSV m.fl.
  • bidrage med tal og statistikker til diverse rapporter og notater.

Vi prioriterer faglighed, personlighed og interesse

Musikken rejser hurtigere end nogensinde og når et stadigt større publikum. Samtidig stiller den stigende brug af musik på digitale platforme et større krav til, at aktører i branchen udnytter og optimerer data, og her stræber Koda efter at lægge sig helt i front. Det kræver, at vi stiller det bedst mulige team. Derfor prioriterer vi lige dele faglighed, personlighed og interesse. Vi har ikke en udtømmende tjekliste, men vi forestiller os, at du er en person, der:

  • motiveres af teamwork og samarbejde med øje for det fælles mål.
  • har erfaring med relationelle databaser og SQL samt Power BI (eller andre BI-løsninger).
  • anvender din statistiske forståelse og strukturerede tilgang i arbejdet med ofte store og komplekse datasæt.
  • eventuelt kender til Databricks eller Python-redskaber.

Idet vores organisationssprog er dansk, skal du kunne begå dig herpå, på skriftligt og mundtligt højt niveau.

Koda for et stærkere musikliv – og arbejdsliv

Vi arbejder målrettet og ambitiøst for at gøre musikbranchen mere bæredygtig. Det samme gælder for vores ansatte. Vi er en moderne arbejdsplads med flotte lokaler i Nordhavn, der har fokus på at skabe et bæredygtigt arbejdsliv med plads til familieliv, lægebesøg og hjemmearbejdsdage. Attraktive pensions-, sundheds- og barselsordninger er derfor en selvfølge i Koda.

Det er ingen kunst at værne om god trivsel og fællesskab, når ansatte er med på at synge personalemøder ind, deltage i sociale arrangementer og mødes i foreninger for både kunst- og sportsentusiaster. I vores arbejde med mangfoldighed har vi en ambition om bl.a. at bidrage til Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene, 8: Anstændige jobs og bæredygtig vækst og 10: Mindre ulighed.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send os en ansøgning med dit bud på, hvordan du ser dig selv i Koda. Vi opfordrer alle til at søge, som kan se sig selv i stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Og det mener vi – derfor kigger vi hverken på billeder, adresser eller navn i ansættelsesprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen eller afdelingen, så ræk endelig ud til teamleder for Music Data Management Kasper Frost Iversen på kfi@koda.dk / tlf. 2684 8909. For mere generel information om Koda som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Liv Juel-Nielsen på lwn@koda.dk / tlf. 6189 3265.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 23. marts.

Gem job