System­ud­vik­ler til in­fra­struk­tur og DevOps

Vil du være med til at sikre drift af de kernesystemer i PFA, der holder styr på pensionen for mere end én million danskere? Lyder fejlfinding, applikations- og infrastruktursupport på en kompleks Windowsplatform og Azure DevOps som spændende næste skridt for dig? Som systemudvikler i PFA får du en karriere med mere mening, i et godt team i en kundeejet virksomhed, hvor både mennesker og resultater er vigtige.

Du skal være med til at sikre stabil applikationsdrift af PFA’s kernesystemer

Du bliver en del af PFA’s største udviklingsområde, Produktplatform, og vores første prioritet i Service Management-teamet er at sikre en stabil applikationsdrift af PFA’s pensions- og forsikringssystemer – nu og i fremtiden. Vi arbejder primært med Edlunds pensionsløsning på en Windowsplatform med +80 servere og High Availability database setup. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor hver dag begynder med et møde, hvor vi ser på eventuelle driftshændelser, som vi er fælles om at løse. Du har også tid til fordybelse i egne opgaver, som fx teknisk fejlfinding, toolchain-udvikling, automatisering og større projekter, som du kan være en del af. Du har en del møder og dialoger med vores kolleger i PFA’s Test Center of Excellence og med vores eksterne driftsleverandør, NNIT.

Dine nøgleopgaver er at:

  • indgå i de tekniske projekter og opgaver, vi har i eget område – og på tværs af PFA – i tæt samarbejde med interne kolleger og PFA’s driftsleverandør, NNIT
  • fejlsøge på infrastrukturvendte incidents og problems og sikre en god kommunikation om dem
  • bidrage med din udviklings- og infrastrukturviden til at sikre forvaltning og udvikling af PFA’s systemplatform, bl.a. i form af automatiseringer og performancetuning på batchkørsler
  • bidrage til videreudvikling af Azure DevOps toolchain (pipelines) til kode-versionering, verifikation og deploy
  • tage lead på en række tekniske opgaver og bistå teamets application manager med tekniske afklaringer og anbefalinger.

”Her er en helt særlig mulighed for dig, der kan se dig selv i en hverdag med fokus på udvikling, teknik og drift i et .NET/Windows univers. I vores team får du masser af ansvar, du er selv med til at definere dine opgaver, og du er med til at sikre drift af de kernesystemer, der overfører pension til tusindvis af danskere. Du kan se frem til at blive en del af et team, hvor vi er fagligt dygtige, og hvor der er højt til loftet. For os er humor, udvikling og balance er et vigtigt fundament for, at vi kan være de bedste udgaver af os selv,” siger Per Skovby, der er leder af PFP Service Management i PFA.

Du har udviklingserfaring og kan handle, når opgaver haster

Vi søger dig, der:

  • har en videregående teknisk uddannelse bag dig eller relevant erhvervserfaring
  • kommer med mindst tre års erfaring med lignende opgaver
  • bevæger dig hjemmevant i SQL, Powershell, C# og gerne Git – og enten allerede er i fuld gang med Azure DevOps pipelines eller hurtigt kan komme det
  • har erfaring med forvaltning af applikationer på Windowsplatformen (monitorering, fejlsøgning, udvikling og vedligehold) – og meget gerne erfaring med at operere i et delt driftssetup med 3. parts driftsleverandør
  • kan udvise den nødvendige ’sense of urgency’, når noget pludseligt haster, og du er vant til, at nogle opgaver ligger uden for normal arbejdstid.

Du bliver en del af et kompetent og alsidigt team med højt til loftet

I PFP Service Management får du 13 kollegaer med forskellige faglige baggrunde og erfaringer, der til sammen gør os stærke. Vi har en stor kontaktflade og samarbejder både med vores kollegaer i Produktplatform og en række andre forretningsområder i PFA. Vi har løbende fokus på at forenkle, forbedre og effektivisere vores arbejde – og vi går ikke af vejen for et godt grin. Vi har fokus på transparens i vores opgaver, samarbejde på kryds og tværs og på at spille hinanden endnu bedre.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80 % arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. marts 2023. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Skovby, der er leder af PFP Service Management i PFA, på tlf.: 39 17 64 66.


En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job