Student Assistant - RPA konsulent med interesse for softwa­re­ud­vik­ling og flair for for­ret­nings­pro­ces­ser i fi­nan­si­el­le virk­som­he­der


Vi leder efter dig, der går med drømmen om at starte din karriere inden for Robotic Process Automation (RPA) og alt hvad der hører til, både low & full code automation, SQL og andet relateret til data og infrastruktur.

Du har mod på at prøve kræfter med et bredt udsnit af forskellige opgaver i tæt samarbejde med vores RPA automation specialister i vores Automation Center of Excellence.

Som vores nye studentermedhjælper får du lov til at assistere i udviklingen og vedligeholdet af vores løsninger. Du kommer til at bidrage til kunders digitale rejse, hvor en række processer skal automatiseres. Du får muligheden for at være med til at skabe noget nyt og spændende helt fra bunden.

Lokationen er SDC’s hovedkontor i Ballerup.

Dine opgaver

Du får dine egne opgaver, men som regel starter de op sammen med en erfaren kollega, som du også vil sparre med undervejs.

Opgaverne spænder bredt fra procesafdækning og nedbrydning af krav, udvikling af softwarerobotter samt vedligehold, daglig support og fejludbedring. Der vil også være opgaver som omhandler kundekontakt via vores Servicedesk, samt kontakt til kolleger i infrastruktur og DevOps.

Forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er i gang med/skal begynde eller afslutte f.eks. kandidatuddannelse i Datalogi, IKT ingeniør, Business Intelligence, software ingeniør, datamatiker, softwareudvikler eller lignende.

Du har et stort fokus på at udforske automatiseringsprocesser i alle dets facetter, herunder evne til at forstå og nedbryde forretningsprocesser. Du kan arbejde selvstændigt og har en stor lyst til at udvikle dig inden for digital udvikling, databehandling samt arbejdsprocesser.

Du er fleksibel, pålidelig og tør tage ansvar. Du er desuden udadvendt og proaktiv i forhold til at se nye optimeringsmuligheder og arbejdsopgaver.

Teamet

Vores Automation CoE består af forretningsudviklere og RPA softwareudviklere og løsningsarkitekter. Teamet består af erfarne kræfter fra Danmark og Polen, så al kommunikation og dokumentation er på engelsk. Vi har erfaring med alle top tier RPA løsninger og platforme og arbejder med et avanceret multi-tenant, multi-country setup. Vi benytter primært RPA software fra Kofax RPA og integrerer primært via webservices REST & SOAP.

RPA CoE er del af en større afdeling, som udvikler grundsystemer og løsninger baseret på moderne åben arkitektur.

SDC tilbyder

En unik mulighed for at give din karriereudvikling et spark ind i fremtiden. Du bliver ansat i en moderne IT udviklingsvirksomhed, der sætter faglig kvalitet og forretningsmæssig værdi i højsædet. Vi sætter en ære i at yde vores kunder løsninger, som virker sammenhængende for deres brugere og på tværs af kunde-touch points.

Ansøgningsproces og videre forløb

Hvis du ønsker et studiejob med masser af læring, faglig sparring og ansvar skal du ikke holde dig tilbage. Vi vil gerne du tiltræder snarest, så vi holder samtaler løbende, hvor vi også vil snakke mere konkret om opgaverne. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Peter Gram på 2459 1783 eller skrive en mail til ppgr@sdc.dk. Vi ser frem til at modtage dit CV og motiveret ansøgning.

Gem job