Leder til vores net­værk­s­tek­ni­ke­re i Network Main­tenan­ce


I Network Maintenance arbejder vi i et af de måske mest kritiske og spændende områder inden for netværksdrift og vedligehold - vi understøtter Københavns Lufthavnes IT-netværk. Ud over elektricitet, så er vi et af de vigtigste elementer - med driften af vores netværk danner vi grundlaget for lufthavnens IT-tekniske infrastruktur og er essentielle i driften heraf.  

I CPH overgår vi til grønne kørertøjer, og i vores afdeling har vi fået Danmarks første indregistrerede ID.buzz, som vi kører i, når vi arbejder i ”marken”. 

Om jobbet | Ledelse – drift – næste generation af lufthavnssystemer  

Du har ansvaret for den løbende drift, projektdeltagelse og teknologiske udvikling, som relaterer sig til både de kommercielle og aeronautiske områder i lufthavnen. Dvs. den IT-Netværksinfrastruktur, der er fundamentet for de services, der understøtter trafikafviklingen med alt fra operativsystemer, landingslys, skiltning til radarudstyr og meget mere.   

I teamet arbejder i med IT netværksinfrastruktur, der primært er baseret på Cisco komponenter. IT-netværksinfrastrukturen støtter CPH og mange af vores samarbejdspartnere med at sikre en effektiv drift i og omkring lufthavnen.  

Du er leder for 12 medarbejdere, som er en god blanding af folk, der har været her fra 1-20 år. De har mange forskellige faglige baggrunde for eksempel elektriker, teletekniker, IT-supporter, projektleder, uddannelsesvejleder mv. 
Teamet er kendetegnet ved stor ansvarlighed, høj faglighed og et solidt kollegaskab.  

 Andre opgaver, der lander på dit bord, er f.eks. 

  • Bidrage til implementering af lufthavnes næste generation af IT-Netværksinfrastruktur 
  • Levere services med høj kvalitet til CPH, kunder og handling-selskaber 
  • Sikre vedvarende overholdelse af livstidsplanlægning, reinvesteringer og implementering samt varetagelse af driften af IT-netværksinfrastrukturen. 
  • Sikre, at medarbejdere opretholder deres tekniske træning 
  • Budgetansvar – følge op på, at rapporteringen for din gruppe er i orden. 

Om Network Maintenance | Faglighed - flyvesikkerhed - godt kollegaskab  

Network Maintenance er en del af NVS (Network og Video services), der består af 4 teams.  

Medarbejderne dækker IT-netværks driften 24 timer i døgnet og gruppen har tilkaldevagtordning uden for normal arbejdstid. Hver især har de ansvarsområder, der dækker drift, vedligehold og projektdeltagelse fordelt på stort set alle områder i lufthavnen.  

Vi værdsætter konstruktivt og positivt samarbejde, og sætter stor pris på den gode stemning på tværs af afdelingerne i lufthavnen.  
Du vil i gruppen finde en bred skare, der tæller alt fra småbørnsforældre, hundeejere, bådejere, fodboldtræner, ølbrygger, campist, globetrottere til bedsteforældre. Vi prioriterer at vedligeholde den sociale kapital og mødes omkring et socialt arrangement i ny og næ. 

Om dig, vores nye leder | Inspirere - understøtte - humor  

Du leder fra udgangspunktet om, at dine medarbejdere kan selv og vil selv, men du står selvfølgelig klar med råd og sparring til dem, og understøtter deres høje faglige stolthed, ser deres forskelligheder og ved, hvordan du bringer hver enkelts potentiale frem. 

Dine medarbejdere får i dig en leder, der inspirerer og motiverer, og du omgås dine medarbejdere og kollegaer med humor. Din indgangs vinkel er ”glasset er halvt fuldt, ikke halvt tomt. 

Du er vant til at være buffer mellem opgavestillere og dit team, når der er behov for det, og er garant for sikkerhed og faglighed. 

Det var lidt om dig som person. I forhold til din faglige bagage forestiller vi os, at du har en baggrund og erfaring med ledelse og procesoptimering, gerne fra en større organisation, hvor både kvalitet og sikkerhed (cyber security og safety) er centrale begreber ligesom budgetter og opfølgning på rapportering er pakket i din kuffert. 
IT og teknik er enten en del af din uddannelse, eller, en erfaring du har skabt dig over tid. 

Vi lærer dig selvfølgelig det, du skal vide om det aeronautiske område. 

Om Kenneth, din nye leder | Frihed – tryghed - relationer  

Jeg lægger vægt på differentieret ledelse, og går efter at ramme en balance med størst mulig frihed uden, at det går ud over opgaveløsningen. 

Åbenhed og ærlighed er vigtigt for mig, og at skabe tillid i mit team og hos mine kolleger, det er en forudsætning for, at den enkelte medarbejder kan løse sine opgaver og udvikle sig. 
Relationer prioriterer jeg højt, jeg ser det som fundamentet for god ledelse. 

Om CPH | Vi tilbyder  

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. 

Udover frokostbuffet, Sundhedsforsikring, pension og IT-udstyr tilbyder vi 

  • Fleksibilitet i planlægning af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra - selv om vi vil savne dig når du ikke er her 
  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden) og gode rabataftaler  
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse 
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk 
  • Individuelle udviklingssamtaler – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her. 

Om ansøgningen | Stig ombord på dit næste job  

Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så ser vi frem til at få din ansøgning snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.    

Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du ringe eller sende en mail til Manager Kenneth Claus Nielsen, 2980 5030, kenneth.claus.nielsen@cph.dk

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at skrive til HR Rekruttering på job@cph.dk.  

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job 


Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. 

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter. 

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn. 

Vi skaber værdier sammen 

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen. 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med. 

Let’s travel together to a better tomorrow.

Om CPH

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH

Gem job

Københavns Lufthavne A/S
Publiceret: 8. marts 2023

Arbejdssted

Location København