OK søger dygtig fullstack-we­b­ud­vik­ler


I OK vil vi gerne levere de bedste kundevendte IT-systemer. Vi arbejder derfor hele tiden med nye it-tiltag for at forbedre vores kunders oplevelse – derfor søger vi endnu en softwareudvikler til OK’s web-platforme.

Er forretningsprojekter, teamarbejde og faglig udvikling lige dig? Så har du muligheden for at komme med på holdet og arbejde i en IT-afdeling i rivende udvikling. IT-afdelingen består af plus 110 kolleger.

Du bliver en del af web-teamet der udvikler og vedligeholder systemer, der knytter sig til OK’s hastigt voksende portefølje af webbaserede løsninger og tilhørende integrationer. Dette foregår gennem en række agile udviklingsprojekter, det drejer sig både om interne systemer og kunderettede systemer som Min OK.

Om dig

Du er en kompetent og professionel applikationsudvikler, der er i stand til at levere på forskellige projekter. Har du en baggrund som datalog, ingeniør eller datamatiker, er det et godt udgangspunkt, men du kan også være autodidakt. Din høje faglighed er vigtigst - som gør dig i stand til, at sparre med kollegaer både i og uden for afdelingen, hvor du også evner, at afklare og beskrive en opgave inden du går i gang. Din erfaring giver dig forståelse for samspillet mellem IT og forretning, hvor du hurtigt formår at sætte dig ind i systemer. Uanset hvem du arbejder med er din tilgang imødekommende, hvor du gerne byder ind i forhold til opgaverne.

Dine primære opgaver

Dit fokus og ansvar som fullstack-webudvikler er bl.a.:

  • Udviklingsprojekter i samarbejde med kollegaer og deltagere fra andre afdelinger i OK
  • Kravsafklaring og dokumentation
  • Driftsstøtte
  • 3rd line support på udviklede systemer

Faglige kompetencer

Udviklingsmiljøet er baseret på EpiServer CMS, .Net, Angular, TypeScript og MsSQL. Derudover arbejder vi Trunk based og Azure Devops, og har du yderligere erfaring med REST, Unittest og NoSQL databaser er det en fordel. Erfaring med andre teknologier som, SPA, PWA kunne også være interessant da vi løbende er i gang med en modernisering af vores udviklingsstack for at imødekomme forretningens stigende krav til digitalisering.

Du kommunikerer både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du bliver en del at en IT-afdeling med fokus på anvendelse af moderne teknologier, der sikrer effektive stabile systemer til gavn for OK og vores kunder. Du kommer til at sidde i en udviklingsafdeling med dygtige og engagerede udviklere og bliver en del af et professionelt miljø med høj faglighed. Der er god aldersspredning i afdelingen, vi har et godt humør, og vi sætter altid barren højt i vores arbejde.

Hvis du er den rette til jobbet, tilbyder vi dig attraktive medarbejderforhold, som bl.a. omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring, efteruddannelsesmuligheder, og kantineordning.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Applikationsudviklingschef, Peter Joachim Møller, tlf. 2779 5643.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job