Ap­pli­ca­tion Manager til luft­hav­nens centrale tra­fik­sy­ste­mer


I Flight Traffic Management (FTM) leverer vi på lufthavnens måske mest kritiske og spændende systemer og services som understøtter lufthavnens trafikafvikling og sikrer, at flyvesikkerheden fortsat holdes på et særdeles højt niveau.

I IT har vi et teknisk inspirerende miljø, hvor du bidrager til udviklingen af Danmarks største lufthavn. Vi manøvrerer sikkert i feltet mellem daglig operativ drift og høj compliance. Vi bidrager selvfølgelig også til den videre udvikling, der er sat for lufthavnen.

Hos os vil du opleve fremdrift i opgaverne, fordi vi er samlet i et team af udviklere, Application Managers og IT-drift ressourcer, der har mulighed for at agere agilt, fordi vi arbejder inden for vores egne processer, har et veldefineret hold og i høj grad kan påvirke retningen.

Om jobbet | Strategi – eksekvering 

Som Application Manager er du ansvarlig for en række af lufthavnens trafiksystemer. Du er med til at sætte strategisk og operativ retning for systemerne i din portefølje og de tilhørende services. Alt dette selvfølgelig i tæt samarbejde med interne og eksterne kravstillere. 
Du sidder med det økonomiske overblik, opfølgninger samt rapportering. Det er dig, der er sikrer, at de rette initiativer igangsættes så forretningen hele tiden er understøttet optimalt. 

Vi arbejder driftorienteret ud fra et årshjul. Derudover vil der også løbende være udviklingsopgaver med henblik på at sikre relevant tilpasning af funktionalitet.

Dine samarbejdspartnere spænder bredt på tværs af forretningen, og du samarbejder med interessenter på mange forskellige niveauer internt og eksternt.

I samarbejde med blandt andet IT-arkitekter og compliancespecialister udarbejder og ajourfører du strategier og planer på området baseret på teknologierne, services og deres udviklingspotentiale. 

Du handler med base i din faglighed og har en og motivation og entutiasme, som du bruger når du skal overkomme eventuelle forhindringer, finder løsninger og kommer effektivt og sikkert i mål med dine opgaver. 

Om Flight Traffic Management | Faglighed - flysikkerhed - godt kollegaskab

Du bliver en del af teamet Management og ADR Assets, der ligger under Flight Traffic Management.  som består af 7 teams. Medarbejderne har hver især ansvarsområder som dækker drift og udvikling af systemer der understøtter de mest flykritiske områder i lufthavnen. 

Dit nye team er kendetegnet ved ansvarlighed, høj faglighed og et godt kollegaskab. Vi værdsætter konstruktivt og positivt samarbejde, og sætter pris på den gode stemning på tværs af afdelingerne i lufthavnen. 

Du vil blandt dine nye kolleger finde en bred skare, der tæller alt fra småbørnsforældre, fodboldtrænere, globetrottere til bedsteforældre. Vi prioriterer at vedligeholde den sociale kapital i afdelingen.

Om hvordan du lykkes i jobbet | Teknologi og processer – samarbejde - forbedrer

For at lykkes i stillingen er du interesseret i teknologi og arbejdet med data og processer og du støtter andre ved at gøre dem i stand til at udnytte de inputs du kommer med.
Samtidig indgår du nemt i et team, og evner at løse opgaver på tværs, ligesom du kan tilpasse arbejdsgange, så de er allignet med den øvrige organisation. 

Du lykkes på den korte bane ved at skabe overblik over dit ansvarsområde, og de snitflader du har til andre aktører. Du løser de opgaver, der lander hos dig, og du spørger gerne dine kolleger, hvis der er noget du er i tvivl om. 

På den længere bane lykkes du, når du bruger din faglighed til at inspirere dine kolleger, til at forbedre eksisterende processer og arbejdsgange. Du får desuden opbygget dit netværk i lufthavnen og med eksterne samarbejdspartnere, således at du bliver inspireret til, hvordan vi sammen opnår lufthavnens strategiske målsætninger.

Din uddannelsesbaggrund og interesse ligger inden for det tekniske og du synes formentlig også teknik er sjovt.

Om Dan, din nye leder | Frihed – tryghed - relationer

Jeg lægger væk på differentieret ledelse, og går efter at ramme en balance med størst mulig frihed uden, at det går ud over opgaveløsningen. Det er vigtigt for mig at skabe tillid i mit team og hos mine kolleger. Det er en forudsætning for at den enkelte medarbejder kan løse sine opgaver og udvikle sig.

Relationer prioriterer jeg højt, jeg ser det som fundamentet for god ledelse.

Om CPH | Vi tilbyder 

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og en familie, der hver dag engageret arbejder for at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse.

Udover frokostbuffet, sundhedsforsikring, pension og IT-udstyr tilbyder vi

  • Fleksibilitet i planlægning af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen - selv om vi vil savne dig når du ikke er her
  • Fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden) og gode rabataftaler 
  • Fysioterapi og træningslokale, yoga, rådgivning fra træner mv. – hvis du har interesse
  • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
  • Individuelle udviklingssamtaler – så du bliver ved med at synes det er sjovt at være her.

Om ansøgningen | Stig ombord på dit næste job

Er du klar til at sætte kursen mod nye mål, så vi ser frem til at få din ansøgning snarest muligt - vi holder samtaler løbende.     

Har du spørgsmål til jobbet inden da, kan du ringe eller sende en mail til Senior Manager Dan Thunø Iversen, 3118 6758, dan.iversen@cph.dk.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at skrive til HR Rekruttering på job@cph.dk

Læs mere om hvordan det er at være medarbejder i CPH på vores hjemmeside www.cph.dk/om-cph/job


Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. 

I CPH er arbejdsdagen både udviklende og afvekslende. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper kolleger, uanset om de arbejder i CPH eller i en af de mange andre samarbejdspartnere i Lufthavnen. Der er fleksible arbejdsvilkår, fokus på trivsel, en god kantine og andre medarbejdergoder, som ex gode rabatter. 

CPH er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, som skaber fremtidens lufthavn. 

Vi skaber værdier sammen 

Siden 1925 har vi udviklet lufthavnen i takt med de konstante forandringer, der sker i verden omkring os. Det gælder også nu, hvor vi skal skabe fremtidens Lufthavn, som binder Danmark sammen – og bringer verden tættere på os alle sammen. 

Vi bidrager til, at rejser og fragt af varer skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Samtidig har vi blikket fast rettet mod at omstille lufthavnen til mere bæredygtig drift og nye brændstoffer, der gavner klimaet. Det sker i tæt samarbejde med vores passagerer, partnere og omgivelser og med respekt for det lokalsamfund, vi er en del af. 

Derfor har vi brug for de allerbedste kræfter på holdet. Vi håber, du vil være med. 

Let’s travel together to a better tomorrow

Om CPH

CPH ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Gem job