Softwa­re­ud­vik­ler til Lectio


Vil du være med til at præge udviklingen af Danmarks mest besøgte site?

Du kommer til at bruge de nyeste udviklingsværktøjer og agil udvikling sammen med en supportafdeling, som består af akademikere og studenter med et sabbat(arbejds)år.

I udviklingsafdelingen releaser vi dagligt nye versioner af Lectio.dk, og har samarbejde med DTU hvor vi vandt VM i skemalægning.

Lectio anvendes af godt 90 % af landets gymnasier samt øvrige ungdomsuddannelser, hvilket resulterer i 100 millioner sidevisninger om ugen på lectio.dk.

Der er højt til loftet i lokalerne på Vesterbrogade over for Vesterbros Torv og minimum en gang om måneden har vi sociale arrangementer, hvor vi går ud og spiser sammen efterfølgende.

MaCom blev stiftet i 1992 af to gymnasiekammerater og er ejerledet af de to stiftere. Mission og vision var, og er:

Vores mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders informationer, så vi medvirker til at afskaffe trivielle arbejdsrutiner og frigøre ressourcer. Det vil vi opnå ved kontinuerlig produktudvikling og ved åben dialog med eksisterende og nye kunder.

Vores vision er at være markedsledende udbyder af software til videnshåndtering. Vi tillægger det afgørende betydning at have et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø.

Hvis det lyder som noget for dig, så send venligst dit CV til Mads Poulsen mads@macom.dk.

Se mere her.

Gem job