.NET Full stack-udvikler - med tæt kun­de­kon­takt


BAGGRUND FOR ANSÆTTELSE

Exformatics er i vækst og vi søger derfor en kompetent .Net Full Stack-udvikler til at indtage en central rolle i et dynamisk udviklings- og projektteam. Dit overordnede fokus vil være, at sikre kvalitet i både udviklingsprocessen og vores nuværende og fremtidige løsninger. Hvis du samtidigt har en udadvendt natur og er kundeorienteret, med lyst til en hverdag med ansvar og stor spændvidde i dine arbejdsopgave, så kan det være dig vi leder efter til vores team.

OM EXFORMATICS

Exformatics udvikler og leverer softwareløsninger til aktivitets- og sagsstyring (ECM/ESDH), og vi er kerneleverandør for flere interessante danske virksomheder og organisationer. Vores løsning bruges eksempelvis til håndtering af medlemssager i fagforbund, styring og behandling af fondsansøgninger og styring af komplekse projekter. Vi er tæt på vores kunder og sætter en ære i, at de er glade for deres løsning og samarbejdet med os og at de oplever en god service.

JOBBESKRIVELSE

Som udvikler hos Exformatics får du en central rolle i forbindelse med design, videreudvikling, test og dokumentering af vores eksisterende webløsninger, samt leverancen i forbindelse med specifikke kundeprojekter. Afhængig af projekttypen vil du være med til at varetage kundekontakten, med medansvar for at oversætte kundens ønsker og behov til tekniske løsninger.

OM DIG

Du har en uddannelse som datamatiker, datalog, ingeniør, cand.it. el.lign. samt flere års erfaring fra en lignende stilling, som har gjort dig særdeles fortrolig med:

  • .NET og C#
  • MS SQL
  • HTML, CSS, JavaScript
  • Webservices

Derudover er det en fordel, hvis du også har erfaring med følgende:

  • Angular, Bootstrap
  • Azure DevOps
  • Agil udvikling
  • Web baseret Enterprise systemer
  • SharePoint
  • Unit testing

Du vil blive en del af et team med søde og dygtige kollegaer i både Danmark og Pakistan. Da vi kommunikerer på dansk med vores kunder og på engelsk med vores kollegaer i Pakistan, er det et krav at du behersker begge sprog på et højt niveau.

PRAKTISKE FORHOLD OMKRING JOBBET

Exformatics er en dansk virksomhed, som siden 2000 har specialiseret sig i softwarebaseret videns- og processtyring. Vi tilbyder komplette brancheløsninger til medlemsorganisationer, fonde og museer, som er blevet udviklet med udgangspunkt i vores aktivitetsstyringssystem Exfonet. Herudover har vi tilpasset funktionaliteten i Exfonet til en række øvrige brancher. Vores kunder bruger det ex. vis til håndtering af sagsakter, medlemssager i fagforbund, styring og behandling af fondsansøgninger eller styring af komplekse projekter.

Vi er nyligt indtrådt i Volaris Gruppen (https://www.volarisgroup.com/dk) Volaris-koncernen. Volaris er ejet af Constellation Inc. som er noteret på den canadiske børs. I alt er vi mere end 900 softwarevirksomheder i forskellige brancher fordelt over hele verden. Exformatics er derfor en lokal spiller i en stærk globalt netværk.

Dette giver mulighed for at udvikle sig til en større rolle på lang sigt. Du vil have kolleger over hele verden, og du vil være en del af et større netværk på tværs af lande og nationaliteter, hvor du vil have rig mulighed for at dele best-practice og give og modtage sparring/feedback i dit daglige arbejde. For at fremme netværket og sikre løbende faglig udvikling afholdes der topmøder og arrangementer, hvor du og alle dine kolleger mødes til fælles faglige arrangementer. Virksomheden har en uformel socialt orienteret kultur, der er præget af højt humør og faglig nysgerrighed. Vi er af den klare overbevisning at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde.

Du vil opleve en passende travl og udfordrende hverdag, og du vil få en bred vifte af kontakter med resten af organisationen i en uformel kultur præget af engagement og godt humør.

Du vil blive tilbudt en lønpakke, der matcher dine kompetencer. Vi har en god frokostordning og du for en sundhedsforsikring. Derudover får du en høj grad af frihed til at planlægge din egen dag. Vores kontor ligger i dejlige omgivelser i Nyhavn.

Send din ansøgning:

Hvis du er interesseret i stillingen som .NET FULL-STACK UDVIKLER hos Exformatics, bedes du sende dit CV og anden relevant dokumentation til Job@exformatics.com hurtigst muligt.

CV'er vil blive gennemgået løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Skriv ”Full-Stack udvikler” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt CTO Bent Majgaard på 22202068 eller send en mail til bent.majgaard@exformatics.com

Arbejdsplads: København K

Start: Hurtigst muligt

Gem job