Ser­vi­ce­min­ded og løs­nings­o­ri­en­te­ret it-supporter til Statens It’s Onsite Support


Vil du være vores nye kollega? Kom helt tæt på brugerne og bliv Statens It’s ansigt udadtil som en del af vores Onsite team i Aarhus.

Du har både lyst og evner til at ville gøre en forskel for vores ca. 35.000 brugere og levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support. Du skal kunne varetage mange forskellige typer opgaver samtidig med, at du formår at bevare overblikket.

Dit tjenestested er i Aarhus, og dit arbejdsområde vil primært være i Jylland. Der vil også kunne forekomme opgaver i det øvrige Danmark.

Om stillingen

Som it-supporter i Onsite skal du:

  • yde support til vores slutbrugere på deres arbejdsplads
  • klargøre, udlevere og opstille it-udstyr
  • problemdiagnosticere og løse sager, der kræver fysisk tilstedeværelse på lokationen
  • deltage i forskellige projektopgaver på kundernes lokationer
  • lejlighedsvis patche krydsfelter samt bistå med opgaver omkring print og møderumsudstyr
  • springe ind og hjælpe til, hvor der er behov.

Om dig

Du vil være Statens It’s ansigt udadtil og skal derfor trives med at have kontakt med slutbrugerne, være udadvendt og meget serviceminded. Vi lægger vægt på at prioritere og løse opgaver inden for de deadlines, der er aftalt med vores kunder. Du skal derfor kunne følge sagerne til dørs og afslutte dem til tiden, så vi sikrer tilfredse kunder og brugere. Derudover:

  • forventer vi, at du har erfaring med klient support, kan fejlsøge på hardware og løse installationsopgaver
  • ser vi gerne, at du er uddannet it-supporter eller tilsvarende
  • ser vi gerne, at du har kendskab til ITIL version 3 og erfaring med it Service Management (ITSM) systemer. Vi benytter ServiceNow.
  • vil det være en fordel, men det er ikke et krav, hvis du har erfaring med Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).

Du skal herudover have evner og lyst til at arbejde selvstændigt med egne opgaver, dele viden og samarbejde på tværs af teams i Statens It.

Det er en forudsætning, at du har kørekort til Kategori B (almindelig bil).

Vi kan til gengæld garantere et åbent og dynamisk team, hvor du kan få realiseret din lyst til faglig og personlig udvikling samt kontakt til mange mennesker. I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet samt faglig sparring.

Om os

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte teamleder Anna Vingaard Sehested på telefon 7231 1398.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Ansøg” senest den 30. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job