IT Developer til in­ter­na­tio­nalt ori­en­te­ret koncern


Vil du være med til at udvikle og vedligeholde selvbetjeningsportaler til ITD Groups medlemmer og kunder? Så er du måske vores nye IT Developer.

OM OPGAVERNE

Ud over ovennævnte hvor udviklingen spænder fra frontend- til backend-delen, skal du være med til at udvikle hjælpeapplikationer, der kan understøtte organisationen. Vi udvikler typisk løsninger helt fra bunden med inddragelse af relevant teknologi.

Du deltager i hele udviklingsprocessen lige fra ide, design til implementering. Du vil deslige få berøringsflade med personer i hele organisationen.

OM DINE KVALIFIKATIONER

Du har en relevant uddannelse, f.eks. datamatiker, datatekniker med speciale i programmering eller anden relevant IT-uddannelse med fokus på programmering/udvikling.

Du har 1-5 års erfaring inden for:

  • C#, .NET Framework, .NET 6, ASP.NET Core, ASP.NET Core MVC, WPF, SQL-server, t-sql
  • Azure DevOps / TFS

Du har kendskab til og gerne erfaring med webteknologier:

  • Blazor, Angular/Node.js/React/Vue, JavaScript/Typescript, HTML5

Du kan udvikle, drifte og vedligeholde robuste og skalerbare løsninger, og du er vant til at arbejde efter DevOps principperne "you build it – you run it".

Det er et plus, hvis du ydermere har brugt teknologier som REST, SOAP, CI/CD, python, java, tomcat, Postgres. Samt at du har kendskab til GoF designpatterns og SOLID-principperne.

OM DINE PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

  • Du har en god dømmekraft og kan håndtere en travl hverdag.
  • Du arbejder løsningsorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger.
  • Du kan arbejde selvstændigt og i teams.

OM AFDELINGEN

IT-afdelingen består af 10 personer og er delt op i to teams: ERP og Infrastructure & Development. Du refererer til Head of Group Infrastructure & Development. Vores organisationsstruktur er flad, og der er højt til loftet med plads til humor.

OM ARBEJDSTID OG -STED

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du primært arbejder på vores hovedkontor i Padborg med mulighed for lejlighedsvis hjemmearbejde. Din arbejdstid placeres fleksibelt inden for kontorets åbningstider: mandag-torsdag kl. 7.30-16.30 og fredag kl. 7.30-15.00.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas Timmerby Smedegaard, Head of Group Infrastructure and Development.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst via linket. Vi behandler ansøgninger i takt med, at de kommer ind og ansætter, når vi har fundet den rette.

ANSØGNINGSFRIST

10. april 2023

KONTAKT

Thomas Timmerby Smedegaard
M: +45 2263 6312
E: tts@itd.dk


Om ITD

ITD er en privat brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder. Vi rådgiver og skaber netværk for vores ca. 700 medlemsvirksomheder, som vi også hjælper med målrettede værktøjer. Vi varetager transport- og logistikbranchens interesser politisk nationalt og internationalt og tror på, at fremtiden tilhører den effektive, digitale og grønne transportør. Så vi går forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport, ligesom vi understøtter den grønne omstilling.

ITD-koncernen beskæftiger 210 dygtige medarbejdere af mange forskellige nationaliteter. Vi har hovedsæde i Padborg samt kontorer i Københavnog Bruxelles og er repræsenteret i 10andre lande via datterselskaber. Vores kommercielle datterselskaber, FDE A/S og VIALTIS, betjener primært transportkunder i hele Europa med momsrefusion og betalingsløsninger til motorveje.

Læs mere om os på itd.dk.

Gem job

ITD
Publiceret: 10. marts 2023

Arbejdssted

Location Padborg