Er du 100-me­ter­me­ster i in­for­ma­tions­tek­no­lo­gi... Bedre kendt som IT?


Installation, drift, vedligeholdelse, support og netværk… Kom med på en spændende og dynamisk rejse ind i vores tekniske verden, hvor din hverdag bliver fyldt med mange spændende og alsidige arbejdsopgaver og din faglige og personlige udvikling bliver realiseret.

Kan du yde service i verdensklasse – Så er DU måske en af vores nye IT-specialister i Hvidovre eller Karup.

Om os

Koncern IT er en af landets største IT-virksomheder som beskæftiger sig med en bred vifte af spændende drifts- og udviklingsopgaver. Disse skaber fundamentet for kommunikation og IT-services i den daglige tjeneste i Danmark, ombord på skibe i Nordatlanten eller globale missioner. Vi skal være effektive, levere god brugervenlig IT-service til Forsvarets ansatte og ikke mindst samarbejdspartnere i udlandet.

Vi er en blandet kultur i hverdagen af både civile og militære kollegaer, som alle holder arbejdspladsens miljø professionelt og fokuserer på en større national sags tjeneste.

Du får en spændende stilling med faglige udfordringer og gode muligheder for indflydelse. Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, som fordrer en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Du får en leder, som praktiserer tillidsbaseret ledelse og prioriterer individuel kompetenceudvikling højt.

Kort fortalt, får du en arbejdsplads som vægter åbenhed, ærlighed og loyalitet højt og aldrig går på kompromis med et godt arbejdsklima og glade medarbejdere.

Dit tjenestested kan være i Hvidovre eller Karup.

Om stillingen

Som vores nye kollega kommer du med ombord i en travl, til tider hektisk og sjov hverdag, hvor vi løfter i flok og får IT-hjulene til at køre rundt på tværs af land og afdelinger. Vi arbejder med alt inden for drift, teknisk vedligehold, udvikling, overvågning og service.

Du vil komme til at beskæftige dig med en lang række opgaver, herunder:

 • Drift, installation, vedligeholdelse og udvikling af Exchange-området.
 • Opdatering af Exchange 2016/2019 servere.
 • Overvågning af Exchange server infrastruktur og reaktion på alarmer og fejlsøgning.
 • Klargøring og installering af PC.
 • Administration (oprettelse, nedlæggelse og omdøbning) og adgangsstyring af fælles postkasser via egenudviklet scripts bl.a. i PowerShell.
 • Fejlfinding i forbindelse med brugerhenvendelser, f.eks. ved manglende adgang til postkasser eller mails.
 • Restore af maildata og søgningsopgaver.
 • Assistance til intern support vedrørende Outlook/Exchange relaterede henvendelser.

Vi anvender blandt andet følgende værktøjer i forbindelse med driften af Exchange:

 • System Centre Operations Manager
 • PowerShell
 • Hyper-V
 • VMware
 • ITIL

Om dig

Vi søger lige netop DIG, som er en holdspiller med stort H og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen. Du er nem at omgås og kan indgå i et hjælpsomt team, hvor man deler viden og spiller hinanden gode.

Det er vigtigt, at du trives med en bred kontaktflade af både eksterne og interne brugere og kan lide at yde god service.

Vi ser gerne, at du har minimum 3-5 års erfaring efter endt uddannelse.

Det er ligeledes en fordel, hvis du kan sætte kryds i et eller flere af nedenstående punkter:

 • Jeg er selvstændig og med en målrettet tilgang, tager jeg ejerskab for mine opgaver.
 • Jeg formår at kommunikere effektivt på alle niveauer.
 • Jeg forholder mig oftest kritisk til tingene og tør udfordre hverdagens store og små opgaver.
 • Jeg er teknisk organiseret med faglig passion og indsigt.
 • Jeg taler og behersker dansk flydende i både skrift og tale.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Dit arbejdssted vil være i Hvidovre eller i Karup.

Bemærk, at vi har to ens annoncer kørende netop nu, det ene med lokation i Hvidovre og det andet med lokation i Karup. Det er vigtigt, at du søger stillingen med den lokation som du ønsker at arbejde hos. Du kan se lokationen i højre side af annoncen under ”Geografi”.

Der vil være begrænset rejseaktivitet mellem landsdelene.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sven Birger Berntsen på telefon +45 2098 4072 eller John Sloth på telefon +45 5088 9325.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Diana Chabert på telefon 3266 5136.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket "Ansøg". Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som eksamensbevis m.v.

Ansøgningsfristen 26. marts 2023. Vi forventer at afholde løbende samtaler og ansættelse.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videns center og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værns kommandoer sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Gem job

Forsvaret
Publiceret: 10. marts 2023

Arbejdssted

Location Hvidovre eller Karup