Hardware- og elek­tro­nik spe­ci­a­list


Vores kunde, Logos Payment Solutions A/S (LPS) i Nærum søger en hardware og elektro-specialist/elektronikfagtekniker til at videreudvikle og understøtte produktionen af deres innovative produkter. LPS har produceret selvbetjente betalingsløsninger i mere end 30 år, og de er blandt branchens førende i Norden.

Løsningerne omfatter bl.a.:

 • Betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening
 • App- og mobilbetalingsløsninger
 • Kommercielle og tekniske back-end-systemer målrettet de enkelte forretningsområder
 • Integrationer, tilpasninger, installation, service og support

Som hardware- og elektronik specialist indgår du i et team, hvor du står for at optimere og kvalitetssikre produkter som løbende forandres i takt med LPS’ høje teknologiske avancement. Du vil tage teknisk ejerskab for en rækker produkter og deres funktionalitet, sagt med andre ord, din lyst til et dybt produktkendskab skal være til stede. Du vil være et vigtigt, fagligt bindeled mellem hardwareudvikling og produktionen, som alle findes under samme tag i lyse, moderne lokaler i Nærum.

Dine primære arbejdsopgaver går bl.a ud på at :

 • Evaluere prototyper funktionsmæssigt samt optimere disse
 • Opbygge testudstyr og udarbejde testvejledninger
 • Supportere underleverandører med test og produktion
 • Indføre nye produkter (NPI) i tæt samarbejde med indkøb
 • Udføre test på modul- og apparatniveau heri også EMC- og miljøtest
 • Yde teknisk support til produktion, reparation, support og salg
 • Varetage produkt- og produktionsdokumentation

Den rette profil:

Logos ser gerne at du har en relevant teknisk uddannelse såsom; elektronikfagtekniker, IT- og elektronikteknolog eller anden tilsvarende uddannelse.

Det forventes at du har et solidt komponentkendskab og et godt elektronik-overblik. Din nysgerrige natur udfordrer produkterne og din kvalitetsbevidsthed skaber robuste løsninger, der kan fungere under selv de mest barske forhold.

Dit ønske om at lære, og lære fra dig, giver dig lyst til at bygge bro mellem afdelinger. Du mestrer dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt samt er en rutineret bruger af PC’en som værktøj og af MS Office-pakken. Det er en fordel hvis du er ferm i ERP-systemer (LPS bentytter sig af NAV Microsoft), men ikke et krav.

Logos tilbyder:

Du får et udfordrende og ansvarsfuldt job hos LPS, hvor der arbejdes i en flad organisationsstruktur med respekt for den enkelte. Tonen er uformel, og hverdagen er præget af et positivt miljø i en virksomhed med rigtig god fremgang. Der lægges vægt på sparring og dialog.

Logos tilbyder attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, lækker kantineordning, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie, betalt mobil og Internet, sundhedssikring m.m.

Hos Logos elsker de leg, sparring og den gode hold-ånd. De afholder derfor både bowlingaftener, gamer-nights, har en løbeklub, massageordning m.m. De holder til i lyse, moderne lokaler i Nærum, tæt ved tog og motorvejsbusser – der er parkering lige ude foran døren.

Flere facts om Logos:

Logos producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion. Selskabet beskæftiger flere end 140 medarbejdere i Danmark og Sverige.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Der er et betydeligt potentiale for yderligere forretningsmæssig udvikling og ekspansion, og særligt udvikling af software for kundespecifikke løsninger er kritisk i forhold til at fastholde og udbygge markedspositionen.

Læs mere om Logos her: www.logos.dk.

I Bloom indkalder vi løbende til samtaler, så send os gerne dit CV snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kristine Heuser på 31686141 eller på mail: kh@bloom.dk.

Gem job