Kun­de­o­ri­en­te­ret GIS-konsulent


Vi har travlt i vores GIS-afdeling med at hjælpe både eksisterende og mange nye forsyningskunder med deres ledningsregistrering, og søger derfor en kollega, der brænder for at levere den bedste support og de bedste løsninger til vores kunder.

Spændende nye udfordringer

Du vil indgå i et team bestående af erfarne kollegaer, der samarbejder om at løse de daglige opgaver, hvor I aktivt videndeler, sparrer og opkvalificerer. Idet vi har et ønske om, at alle skal kunne træde til i alle opgaver, vil du få varierende opgaver og en spændende arbejdsdag.

Opgaverne spænder over bl.a. digital registrering og indtegning af opmålinger til varetagelse af support, opsætning og konsulentopgaver for kunder på GIS-løsninger baseret på nyeste teknologi inden for både desktop- og WEB-løsninger samt GNNS-udstyr.

Det er vigtigt, at du er klar til at løfte opgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med teamet, uanset om det drejer sig om mere rutineprægede GIS-opgaver eller nye opgaver, der kræver, at du sætter dig ind i nye områder.

Du har erfaring med GIS og vil gerne specialisere dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kort- og landmålingstekniker eller en tilsvarende uddannelse og er vant til at arbejde med geografiske data. Samtidig har du opnået dine første erfaringer med GIS og ønsker at specialisere dig i denne retning. Har du kendskab til ESRIs løsninger er det et ekstra plus.

Du arbejder struktureret og systematisk, ligesom det er helt naturligt for dig, at tjekke dine ting igennem og herved sikre dig, at der er styr på detaljen.

Du har måske erfaring med at yde support og formår at formidle fagligt komplekse emner på en let og vedkommende måde.

Mulighed for udvikling i et godt arbejdsmiljø

Du kan se frem til at opbygge erfaring og specialisere dig inden for mange systemer og dine interesseområder. Vi er parate til at klæde dig fagligt på - både ved sidemands-oplæring og via relevante kurser.

Du bliver en del af en faglig stærk organisation, hvor dine kollegaer brænder for at tilbyde markedets bedste og mest innovative IT-løsninger og -services. Hos os er det medarbejderne, der gør forskellen. Derfor er det vigtigt for os, at du trives og får gode muligheder for at udvikle dig i jobbet. Når du starter hos os, oplever du hurtigt vores uformelle kultur med masser af arbejdsglæde.

Du får gode ansættelsesforhold og bliver en del af et positivt arbejdsmiljø, hvor fokus er på kunder, kollegialt samarbejde og god balance mellem arbejds- og privatliv. Stillingen er på 37 timer med arbejdsplads på vores kontor i Kolding og naturligvis med mulighed for hjemmearbejde. Derudover tilbydes massageordning, god pensionsordning, sundhedsforsikring og en fantastisk kantineordning.

Du kan læse mere om Softværket her.

Er du vores nye kollega?

Send din ansøgning og CV til GIS-afdelingsleder Margrethe Kristensen på mkr@softvaerket.dk mrk. ”GIS-konsulent” snarest muligt, idet vi løbende afholder samtaler.

Gem job