Azure og .NET-udvikler med fokus på in­teg­ra­tion­er


I Aarsleff har vi lige nu travlt med at udvikle flere og nye it-løsninger, der hver dag bidrager til procesoptimeringer og understøtter vores strategi med stort fokus på digitalisering. Via udvikling af integrationer, applikationer og generelle standardiseringer er vi godt på vej på den digitale rejse – men måske du kunne hjælpe os videre?

Få en vigtig rolle i vores digitale udvikling

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i integrationsteamet. Vi udvikler og vedligeholder løsninger på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier i Azure, med fokus på at opfylde vores høje sikkerhedsstandarder og compliancekrav.

Vi arbejder blandt andet med AIS (Azure Integrations Services), herunder Azure Functions og Logic Apps, API Management. Derudover udvikler vi selv applikationsløsninger, hvor der ikke findes standardværktøjer, som opfylder vores krav.

Du vil blive en del af vores it-udviklingsafdeling og få cirka 30 nære kolleger, både udviklere og projektledere, på din nye arbejdsplads, som er vores hovedkontor i Viby J.

Teknologi, der gør en forskel

Dit job bliver blandt andet at vurdere de prioriterede projekter og at udvælge den rigtige tekniske platform og teknologi til at løse opgaven.

Herefter vil du være ansvarlig for at udvikle den løsning, der vælges. Det indebærer blandt andet, at du præsenterer proof-of-concept, estimerer udviklingsindsatsen og sikrer løbende og god dialog med rekvirent og eventuelle slutbrugere, som er dine kolleger i vores udførende afdelinger.

Udviklingen foregår i vores interne udviklings-setup, der understøttes af DevOps.

Er du vores nye kollega?

Vi forventer, at du har relevant programmeringserfaring og er interesseret i ny teknologi samt i de værdier, de kan tilføre virksomheden. Det er vigtigt, at du har en forståelse for, at indførelse af ny teknologi kan medføre store forandringer for brugerne, og at du formår at tage de nødvendige hensyn.

Vi forventer, at du:

  • har en grundlæggende procestilgang til opgaverne
  • er nysgerrig af natur, innovativ og god til at lære nyt
  • har erfaring med at kode i .NET gerne C#
  • har kendskab til Azure Functions og Logic Apps
  • taler og skriver dansk flydende og behersker engelsk på et professionelt niveau.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Azure, og hvis du er vant til at arbejde i et agilt miljø.

Som person er du positiv og optimistisk, og du kan bevare det gode humør og overblik i en kompleks og udfordrende hverdag, med masser af forandringer og medbestemmelse.

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse på kandidatniveau eller relevant erfaring fra tidligere stillinger.

Lyder det som noget for dig?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 10. april 2023. Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst teamleder Vibeke Tjell på tlf. nr. 2057 1545.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Gem job

Per Aarsleff A/S
Publiceret: 13 March 2023

Arbejdssted

Location Viby J.