ERP-konsulent med praktisk erfaring i Microsoft Dynamics - Business Central


Vi leder efter dig!

Hvis du har praktisk erfaring som konsulent med Microsoft Dynamics Business Central - især finansdelen, kan det være dig vi mangler som nyt medlem i vores team af dygtige Business Central konsulenter i Aarhus.

Er du ikke konsulent, men har praktisk erfaring – f.eks. som superbruger kan det også være en mulighed.

Lidt om jobbet

Du vil som Business Central-konsulent blive tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor teamchef Yvonne Larsen er daglig leder. Du vil indgå i kundeteams, som servicerer kunderne. Både kunder tæt på lokationen, men også kunder andre steder. Du vil indgå i tæt samarbejde med projektlederen på de enkelte projekter, og du får mulighed for at arbejde sammen med dygtige og erfarne kolleger, hvor vi i fællesskab er med til at udvikle kundernes forretning i både korte og mere længevarende projekter.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Deltagelse i analyse- og designfasen på projekter hos såvel nye som eksisterende kunder
  • Udarbejdelse af løsningsforslag, konkrete opgavebeskrivelser og estimater
  • Udfærdige dokumentation og beskrive forretningsgange
  • Implementering af ovenstående løsninger
  • Forestå test, uddannelse, opsætning og support i projektperioden
  • Du vil servicere kunderne både på drift og i projekter

Har du de rette kompetencer og erfaring, og har du lysten, så er der også mulighed for at deltage som mentor i vores Graduate-program for nyuddannede.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig med en udstrakt grad af fleksibilitet, hvor der i planlægningen tages hensyn til, hvor du er i livet, og hvordan du gerne vil disponere din dag. Selvfølgelig skal vi være tilgængelig for vore kunder og kolleger, og nogle gange er der behov for en koncentreret indsats, men generelt nyder du stor fleksibilitet i hverdagen.

Notora er en rummelig arbejdsplads, så har du særlige behov, som dog kan forenes med jobbet, er det ingen hindring hos os.

Vi ser gerne, at du starter så hurtigt som muligt, da vi har mange opgaver og projekter i gang.

Lidt om dig

Du skal have en vis erfaring med Business Central. Gerne som konsulent, men lige så vel som intern bruger på et vist niveau. Det kan f.eks. være som finansbogholder eller superbruger, hvor du har arbejdet med Business Central. Vi har uddannelsesmuligheder, som vi kan tilpasse efter dine forudsætninger.

Har du erfaring inden for fødevareindustrien, er det absolut et plus. Ellers er erfaring med finansbogholderi, økonomi, køb/salg en udmærket start. Er du hjemme i Continias produkter er det også en fordel.

For at varetage stillingen, er det nødvendigt, at du har kørekort og mulighed for at køre i egen bil, som du bliver kompenseret for.

Lidt om os

Notora er et landsdækkende ERP-konsulenthus, der via implementering af digitale forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central optimerer værdikæden, processerne og arbejdsgangene hos små og mellemstore virksomheder med branchefokus på fødevarer.

Notora består af knapt 40 medarbejdere fordelt på fire kontorer i Aalborg, Aarhus og Roskilde og Frederikshavn, samt vores udviklingsafdeling i Indien I Notora sætter vi pris på en medarbejderstab, der kombinerer faglig anciennitet og den nyeste viden fra vore yngste kolleger. Selvom vi er landsdækkende og fordelt over flere kontorer, arbejder vi tæt sammen på de enkelte opgaver.

Notora vægter vi stor fleksibilitet i jobbet højt, noget som vore medarbejdere sætter stor pris på.

Vores ambition er at blive Nordens førende ERP-konsulenthus inden for fødevareområdet. Du kan se mere om os på www.notora.dk.

Har vi vakt din interesse?

Så send en motiveret ansøgning og CV. Enten til teamchef Yvonne Larsen på yl@notora.dk eller vores HR-afdeling på HR@notora.dk. Mærk ansøgningen med reference BC-KON-FIN-AAR-0323.

Ansøgningsfrist 31. marts 2023.

Gem job

Notora A/S
Publiceret: 13. marts 2023

Arbejdssted

Location Aarhus