Er du vores nye me­d­ar­bej­der i IT-Sikkerhed?


Vil du gerne arbejde med it-sikkerhed og risikostyring sammen med os? Vi søger en ny kollega til IT-Sikkerhed.

Sampension er et kundeejet pensionsselskab, der tilbyder både arbejdsmarkedspensioner og firmapensioner. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne de bedst mulige pensioner – og derfor er it-sikkerhed og infrastruktur en vigtig del af organisationen.

Lige nu mangler vi en ny kollega til vores sikkerhedsteam der har erfaring med implementeringen af it-sikkerhed og risikostyring indenfor it-sikkerhed.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Lave sikkerhedsrisikovurderinger
  • Løbende forbedre og udvikle vores risikostyringsproces og værktøjskasse (du skal være vores fyrtårn)
  • Opdatere og implementere vores sikkerhedspolitikker, standarder, forretningsgange og instrukser
  • Hjælpe projekter og systemejere med at være i compliance med vores sikkerhedsstandarder
  • Deltage i implementering af nye sikkerhedstiltag
  • Deltage i den almindelig drift i IT-Sikkerhed fx årshjul aktiviteter
  • Forstå nye krav til branchen og kunne omsætte dem til it-sikkerhedskrav i organisationen

Vi er et alsidigt sikkerhedsteam med kompetencer inden for forskellige sikkerhedsdiscipliner. Arbejdsopgaverne i IT-Sikkerhed spænder vidt og omfatter blandt andet awareness træning, opfølgning på sikkerhedshændelser, implementering og opfølgning på sikkerhedskontroller, beredskab, implementering af nye sikkerhedsværn, facilitering af sikkerhedstests mv. Der er derfor rig mulighed for at blive involveret i andre sikkerhedsopgaver – især hvis det har din interesse.

Om dig

Du er faglig og teknisk stærk, løsningsorienteret og vil gerne gøre en forskel, og du drives af at arbejde i en ambitiøs organisation med både teknologisk gæld og ny teknologi. Du befinder dig godt i et spændingsfelt mellem forretning, drift og sikkerhed.

Du er god til at kommunikere i skrift og tale og du kan tilpasse din kommunikation af komplekse problemstillinger til forskellige målgrupper. Du er ikke firkantet i din tilgang til sikkerhed, men du kan finde den bedste løsning i samarbejde med relevante interessenter. Du ved hvad ISO, NIST og CIS er, men du er også teknisk nysgerrig og er bekendt med typiske angrebsteknikker og ved hvordan man opdager eller forhindrer dem. Har du erfaring med beredskab, så er det et plus.

Vi har brug for en teamplayer, der kan indgå i projektarbejde samt påtage sig individuelle opgaver. Derfor er du også servicemindet og udadvendt med en positiv tilgang til alle slags opgaver i et arbejdsmiljø, hvor forudsætninger og prioriteter ændrer sig løbende. Du trives godt med at samarbejde med kolleger i og uden for IT.

Bliv del af en velfungerende organisation

Sampension får du cirka 380 kolleger, og du bliver en del af en kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation.

Omgangstonen i IT er uformel, åben og ærlig, og der er fokus på en balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en af markedets bedste pensionsordninger. Læs mere om vores medarbejderfordele her: https://www.sampension.dk/om-sampension/job/vores-arbejdsplads

Søg stillingen - vi glæder os til at læse din ansøgning

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 10. april.

Har du spørgsmål, så kontakt leder for IT-Sikkerhed, Thomas Lund Erichsen på tlf. 93942180.


Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsselskab med en balance på knap 350 mia. kr. og ca. 330.000 kunder og medlemmer. Sampension er kundeejet og administrerer arbejdsmarkeds- og firmapensioner for Sampension Livsforsikring, Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger samt ISP Pension.

Gem job