Sund­heds­fag­li­ge it-spe­ci­a­li­ster til den elek­tro­ni­ske pa­tientjour­nal


Brænder du for at arbejde med Region Midtjyllands succesfulde, elektroniske patientjournal 'MidtEPJ'? Ønsker du et job med stor betydning for hospitaler og patienter, og hvor du får stor indflydelse på dit arbejde? Vi søger to nye kollegaer i vores fantastiske team af specialister til arbejdet med den elektroniske patientjournal.

Vi søger to kollegaer til stillinger i hhv. patientadministrations- og rekvisitions/svar-teamet.

MidtEPJ, den elektroniske patientjournal i Region Midtjylland, er et af de mest kritiske it-systemer for hospitalernes behandling af patienterne. I It-afdelingens område for Patientjournal Produkter varetager vores 25 it-specialist-kollegaer forvaltningen af dét system.

Vi deltager i afklaring af brugerbehov, design- og arkitekturovervejelser og arbejder med forbedring af arbejdsgange i MidtEPJ og integration til andre systemer både i og uden for regionen. Systemet er nemlig på vej til at blive implementeret i både Region Nordjylland og Region Syddanmark, og du vil derfor blive inddraget i det Vestdanske It-samarbejde (VIS).

To åbne stillinger inden for rekvisition og patientadministration

Vi søger to kollegaer, der blandt andet skal indgå i arbejdet med rekvisition og patientadministration af MidtEPJ. 

  • Vil du arbejde med rekvisition, kommer du til at bidrage med din sundhedsfaglige ekspertise i videreudviklingen af rekvisition/svar-området, f.eks. biokemiske bestillinger og svar, EKG-overblik, herunder brugergrænseflader og funktionalitet.
  • Hvis du søger patientadministrations-stillingen, venter der et arbejde med videreudviklingen af patientadministrationsområdet, som varetager patientregistrering, indberetning til nationale registre og den elektroniske kommunikation med eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at…

Uanset hvilken af de to stillinger du søger, kommer du til at:

  • indgå med din sundhedsfaglige vinkel i videreudviklingen af MidtEPJ
  • arbejde med at skabe et paraplyoverblik over enten patientadministration- eller rekvisitionsområdet
  • yde 3. level support, fejlrette og teste funktionalitet
  • deltage i forskellige mødefora, ERFA-grupper og leverandørsamarbejder

Vi håber, at du…

Du skal kunne bevare overblikket, prioritere og arbejde selvstændigt. Dine kommunikationsevner skal være gode, både skriftligt og mundtligt, så du effektivt kan understøtte beslutningstagningen. Det er vigtigt, at du er en god og åben kollega, der bliver motiveret af samarbejde, da det er en stor del af vores opgaveløsning.

Du har klinisk erfaring med den elektroniske patientjournal og kender vigtigheden af kvalitet i klinisk arbejde - og det motiverer dig at bruge dine innovative sider til at bidrage til, hvordan det kan understøttes med it. 
Har du erfaring med projektledelse af mindre projekter, er det en fordel.

Hverdagen i Patientjournal Produkter

Vi er en afdeling, hvor du både kommer til at møde engagerede kollegaer med både klinisk og teknisk baggrund. Vi har en afslappet og let omgangstone i et imødekommende miljø med højt til loftet, der lægger op til sparring om opgaveløsningen. Fælles for os alle er vores fokus på at gøre en forskel for både patienter og brugere i Region Midtjylland.

Vi er gode til at tage imod nye kollegaer og lægger stor vægt på onboarding i vores arbejdsopgaver gennem et grundigt introduktionsforløb. Du får fra dag ét en faglig mentor, som vil hjælpe dig til rette med praktik og opgaver. På vores interne akademi - et struktureret kursusforløb – bliver du grundigt introduceret til It-afdelingens kontorer og områder, og det arbejde vi i fællesskab løser.

Du har løbende 1:1-samtaler med din leder, og for at sikre fokus på din trivsel og udvikling har vi MUS 3-4 gange årligt. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Henrik Thuren på 2492 2426/henrik.thuren@rm.dk.

Hvis du er nysgerrig på jobbet i rekvisition/svar-teamet, kan du kontakte it-sundhedsfaglig specialist Helle Møller på 2023 4755/helle.moeller@stab.rm.dk, eller it-specialist Henrik Hermind på 2475 9187/henrik.hermind@stab.rm.dk.

Hvis du er nysgerrig på jobbet i patientadministrations-teamet, kan du kontakte it-sundhedsfaglig specialist Dorte Jakobsen på 2086 6832/dorte.jakobsen@stab.rm.dk, eller it-sundhedsfaglig specialist Tina Holgaard på 2135 8890/tina.holgaard@stab.rm.dk, it-specialist Martin Højfeldt på 2683 0627/martin.hoejfeldt@stab.rm.dk.

Send din ansøgning senest den 26. marts. Vi forventer at holde samtaler enten den 13.4 eller den 17. april, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil. 

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job