Jyske Finans søger en dygtig udvikler og cloud-spe­ci­a­list


Har du vilje til at gøre en forskel? Er du en entusiastisk udvikler med superstærke tekniske færdigheder? Bliver du motiveret af at have stor indflydelse på de projekter, som du er en del af? – Og motiveres du ligeledes af at levere integrationer i høj kvalitet i samarbejde med resten af Jyske Finans IT? Så er det måske dig, vi leder efter!

Hos Jyske Finans er IT en strategisk topprioritet, og aspirationerne for området er derfor tårnhøje. IT spiller en uvurderlig rolle, for at vi i virksomheden kan nå vores fælles mål, hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere.

Jyske Finans har netop vedtaget en ny ambitiøs IT-strategi, hvor cloud og moderne tech er nogle af de vigtigste elementer - ligesom integrationer fylder mere og mere. Som udvikler og Integrationsspecialist vil du derfor spille en central rolle, så vi kan levere på vores strategi.

Vores løsninger skal servicere vores mere end 150.000 kunder, og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Jyske Finans IT er i tæt samarbejde med partnere, kunder og leverandører i både ind- og udland, hvor vi løser udviklingsopgaver, og bidrager til IT-arkitektur, og rådgiver.

Hvad tilbyder vi? – .NET, integrationer og microservices

Integrationer er strategisk vigtige for os, og du kommer derfor til at arbejde med både interne og eksterne integrationer, med fokus på microservices og Azure API Management.

Du vil designe og implementere nye integrationsløsninger, og arbejde systematisk med at omlægge eksisterende integrationer/API'er til Azure API Management sammen med resten af udviklingsorganisationen.

I Jyske Finans IT samarbejder vi indgående med eksterne samarbejdspartnere omkring integrationsløsninger, hvor din opgave er at gøre arbejdet let for dem, og at sikre høj kvalitet og performance af integrationsløsningerne.

På den mere interne side vil du arbejde med vedligeholdelse og udbygning af integrationsplatformen. Du vil derudover komme til at arbejde med sikkerhed, ved blandt andet at sikre, at løsningerne er i overensstemmelse med relevante standarder og regler.

Vi tror på ”You build it, you own it”- princippet, og du kommer derfor til at arbejde med DevOps-discipliner som CD/CI, monitorering og sikkerhed på løsningerne. Vi forventer, at meget af udviklingen i fremtiden vil ligge på cloud-området, så det er ikke kun i forbindelse med integrationer/API, at Azure fylder mere og mere.

Din profil: Dygtig udvikler - inspirerende, nysgerrig og forretningsorienteret

Du synes, at det er fedt at være udvikler! Du motiveres både af at levere på egne opgaver, og af at inspirere andre i det team, som du er en del af - så I hver især (og sammen) bliver dygtigere.

Personlig og faglig udvikling er konstant på Jyske Finans’ dagsorden - og derfor investerer vi meget i dette. Vi har derfor en forventning om, at du også er videbegærlig og opsøgende.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med:

  • At designe og implementere integrationsløsninger på enterprise-niveau, herunder integration mellem cloud- og on-premises-systemer
  • At arbejde med sikkerheds- og godkendelsesmekanismer i integrationsløsninger
  • Azure, AWS eller andre cloudsystemer
  • Azure Api Management eller tilsvarende integrationsværktøjer
  • Infrastructure as Code i et DevOps setup
  • C#, Java eller andre objektorienterede programmeringssprog.

Jyske Finans IT - Agilitet, pragmatik, ejerskab og høj faglighed

Jyske Finans IT udgør, sammen med Jyske Finans Business Development, en enhed på 23 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvist drifte de IT-platforme og produkter, som Jyske Finans benytter sig af og tilbyder i markedet. Jyske Finans er en organisation med en flad struktur, hvor du møder fagligt dygtige kollegaer, der altid er klar med støtte og sparring.

Vi har altid fokus på at arbejde med dét, der giver mest værdi for Jyske Finans, om det er ved at udvikle vores egne løsninger, ved at samarbejde med de bedste i markedet, eller ved at tage ny teknologi i brug – de beslutninger er du med til at tage. Vi arbejder agilt, uden at være religiøse omkring det, og har hele tiden fokus på at forbedre vores processer. Ikke mindst er arbejdsglæde, fleksibilitet og trivsel vigtige elementer i vores hverdag.

Jyske Finans – hvem er vi?

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, og har gennem mere end 40 år skabt et betydeligt forretningsomfang fordelt på over 220.000 kontrakter. Vi har ”speed to market” som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger - lån og leasing - til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 170 dygtige medarbejdere, der har til huse i inspirerende lokaler i Silkeborg, Aalborg, Glostrup og Malmø. Din kommende arbejdsplads er Silkeborg.

Ansøgning

HR Partner, Anni Bech Kristoffersen vil tage sig af din ansøgning i samarbejde med Senior director, Michael Bækgaard Johnsen. Ansøgningsfristen er den 11. april, men send gerne din ansøgning og CV snarest muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

  • Arbejdssted: Silkeborg
  • Selskab: Jyske Finans
  • Afdeling: IT and Business Development
  • Ansøgningsfrist: 11.04.2023
Gem job