TV 2 søger Te­ch­no­lo­gy Ope­ra­tions Spe­ci­a­list med interesse for digitale løsninger


Kan du vurdere, udvikle og effektivisere digitale løsninger, og vil du bidrage til, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de møder os digitalt? Så er det dig, der er vores nye Technology Operations Specialist på TV 2 i Odense.

Vi søger en proaktiv Technology Operations Specialist til vores Operations Center-team, der er en del af afdelingen Operations & Service Development på TV 2. Afdelingen er med til at sikre, at TV 2s interne og eksterne systemer kører døgnet rundt, året rundt - uanset om det angår broadcast-signaler for alle tv-kanaler, TV2.dk, TV 2 PLAY, eller vores daglige arbejdsværktøjer. Operations & Service Development er et vigtigt knudepunkt, og alle teams arbejder tæt sammen med mange afdelinger i organisationen som f.eks. Product and Platform Development, Medieteknologi, Produktion & Facility og Reklamesalg. Security & Compliance for hele TV 2 hører også til her.

Selve Operations Center består af 7 fastansatte og 12 deltidsansatte, og er knudepunktet, når det kommer til at understøtte kvaliteten og skabe overblikket over TV 2s digitale løsninger. Derfor får du en bred berøringsflade i stillingen, hvor du dagligt er i kontakt med flere forskellige afdelinger og fagligheder. Du bliver en del af en dynamisk MedieTech virksomhed TV 2, hvor der er gode udviklingsmuligheder og høj fleksibilitet, og hvor den digitale og teknologiske transformation er i højsædet.

Udvikling og effektivisering øverst på dagsordenen

Som Technology Operations Specialist er din opgave at vurdere, udvikle og effektivisere processer, der sikrer TV 2s digitale produkter og services sammen med andre afdelinger på TV 2. Hvis det tekniske driller, har du ansvaret for at skabe overblik og koordinere indsatsen efter aftalte procedurer og kritikalitet. Det er også din opgave at identificere forbedringer på eksisterende processer og systemer, så vi hele tiden bliver bedre.

Dine primære arbejdsopgaver vil centrere sig om udviklingen af og arbejdet med ITIL-processer relateret til TV 2s digitale løsninger:

 • Incident Management
 • Problem Management
 • Change Management
 • Operational Readiness
 • Understøttelse af TV 2 PLAYs førstelinje med rådgivning omkring processer og praksis

Fokuspunktet for dit arbejder bliver TV 2 PLAY, da streamingtjenesten er omdrejningspunktet for TV 2s 2025-strategi. Det betyder blandt andet, at du vil bidrage til at understøtte og udvikle optimale processer, når nyudviklede features til TV 2 PLAY implementeres. På den måde er du med til sikre kvaliteten af brugeroplevelsen på TV 2 PLAY for over 1 million danskere!

Afhængigt af din profil, kompetencer og interesseområder, vil der være plads til tilpasning af ansvarsområderne, så du kan præstere bedst muligt i jobbet og opleve motivation, faglig og personlig udvikling inden for den organisatoriske spilleplade.

Er du den, vi leder efter?

Det håber vi, du er. Vi forestiller os i hvert fald, at du har:

 • relevant videregående uddannelse gerne inden for kommunikation og processer
 • kommunikative kompetencer
 • stærke analytiske kompetencer
 • kendskab til ITIL- og gerne SAFe-framework
 • erfaring med datadrevne processer
 • mod på at opbygge relationer og samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • struktureret og metodisk tilgang til dine arbejdsopgaver
 • evnen til at arbejde systematisk og prioritere

Lyder stillingen som noget for dig, og er du nysgerrig på at vide mere? Så vil vi meget gerne høre fra dig og få indblik i, hvorfor du skal være vores nye Technology Operations Specialist. Fortæl i ansøgningen, hvad du er god til – så sørger vi for at lære dig resten.

Ansøgningsfrist: 10. april 2023, ansættelse hurtigst muligt efter aftale.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Stefan Søberg
Teamchef
stso@tv2.dk
22374919

Gem job