Elever til Netcom­pa­ny Ope­ra­tions


Vi søger dygtige elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af uddannelsen, og som ønsker at bruge deres faglige viden i praksis. Læser du til Datatekniker, og brænder for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware?

Arbejdsopgaver og teknologier

Netcompany Operations er en veletableret driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder fra mindre private virksomheder til store offentlige projekter. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Uanset projektets og opgavens størrelse kommer du som elev i Netcompany Operations til at gøre en mærkbar forskel.

Som Operations-elev vil du indgå i et af vores mange teams på lige fod med dine kolleger i teamet. Du vil bl.a. skulle arbejde med Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware-opgaver, som dækker over alt fra håndtering af alarmer og fejl i systemer til gennemførsel af forandringer på tværs af løsninger. Opgaverne kan derudover omhandle vedligeholdelse af dokumentation, rapportering, drift m.v. Desuden vil du have mulighed for at være med på projekter fra start til slut, som giver dig kendskab til hele forløbet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Incidenthåndtering: Håndtering af fejl indrapporteret af systemerne såvel som kunder
  • Change håndtering: Håndtering af både standard changes og projektbestilte changes
  • Kvalitetstiltag: Håndtering af tiltag på tværs af løsninger, som skal hjælpe med at levere, sikre og forbedre kvalitet
  • Windows og Linux server drift
  • Vedligeholdelse af dokumentation, rapportering deploys o.lign.

Om dig

Vi forestiller os, at du som person er initiativrig, har mod på at lære nyt og drømmer om en elevplads, hvor du kan blive udfordret ved at bringe din faglige viden i spil i praksis. For at få succes i rollen forventes det, at du er motiveret, formår at arbejde selvstændigt og er analytisk anlagt.

Yderligere forestiller vi os, at du:

  • Læser til Datatekniker med speciale i infrastruktur gerne kombineret med en EUX og har bestået grundforløb 1 og 2.
  • Er en ambitiøs studerende, der er ivrig efter at lære nyt.
  • Har erfaring med enten Netværk, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare, men dette er ikke et krav.
  • Har erfaring fra tidligere elevstillinger på kortere eller længere basis, men dette er ikke et krav.  

Din baggrund, kvalifikationer og interesser er vigtige for os, så vi kan sikre dig den bedste elevtid. 

Vi sikrer din udvikling!

Vi tror på, at ansvar udvikler. Det er ikke en tilfældighed, at du som elev i Netcompany får tildelt et stort ansvar allerede fra start. Vi kan nemlig tydeligt se, at når vi stoler på vores medarbejdere fra dag et, så vokser de med opgaven og udvikler sig personligt og fagligt på rekordtid. Vi har præcis samme tilgang til vores elever, men du vil aldrig være overladt til dig selv og altid have dit team og din Manager i ryggen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job