Linux sy­stemad­mi­ni­stra­tor


Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux systemadministrator til en af vores Operations-afdelinger, hvor du vil få en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest spændende IT-løsninger.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som vores nye systemadministrator vil du blive en del af Netcompany Operations, som er en driftsafdeling, der står for alt fra applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre. Her vil du indgå i et mindre team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil du få en central rolle og være bindeled til både vores udviklingsprojekter og infrastrukturteamet.

Som Linux systemadministrator vil du bl.a. blive tildelt opgaver og ansvar indenfor følgende områder:

  • Etablering og drift af miljøer og applikationer baseret på Linux, Java, Oracle og andre spændende teknologier
  • Konfigurering, fejlsøgning og optimering på et teknisk og fagligt højt niveau, hvor du får ansvar for en række systemer og/eller teknologier
  • Automatisering og optimering af daglige driftsopgaver gennem scripts og programmeringssprog
  • Deltagelse i løbende driftsprojekter, hvor du får ansvar for opgaver, der tilpasses efter din erfaring

Om dig

Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi forestiller os, at du:

  • Har gennemført en relevant videregående uddannelse indenfor IT, såsom diplomingeniør, datatekniker eller datamatiker
  • Er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling – vigtigst for os er dog, at du har et godt fundament indenfor og viden om Linux/Unix, som du ønsker at tage til det næste niveau
  • Er kvalitetsbevidst og bliver motiveret af at levere optimale forretnings- og samfundskritiske løsninger
  • Behersker engelsk i både tale og på skrift

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse via PET.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nyuddannede kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle.

Gem job