Senior Software Developer


Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse IT-løsninger? Er du en erfaren udvikler, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle i udviklingen og løbende kvalitetssikring af forretnings- og samfundskritiske løsninger? Så er du måske vores nye Senior Developer i vores Netcompanys Application Services afdeling.

Arbejdsopgaver og teknologier

Som Senior Software Developer vil du blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast teamstruktur, der driver porteføljer for spændende kunder både i den offentlige og private sektor. Som Senior i vores team vil du have både teknisk og kunderettet ansvar, naturligvis tilpasset dine kvalifikationer. Teamets leverancer spænder bredt fra nyudvikling af IT-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser. Dine opgaver vil dermed spænde fra teknisk design og programmering til at indtage en ledende rolle og bidrage til at sikre fremdrift og kvalitet på projekterne.

I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Business Central ERP, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi. Det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier og finder det motiverende at udbygge din viden kontinuerligt.

Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Systemudvikling - både front-end, back-end og integrationer
  • Planlægning af arbejdsgange
  • Procesoptimering og kvalitetssikring
  • At omsætte kundes krav til design af nye funktioner
  • Daglig sparring med dit team for at sikre et højt teknisk og forretningsmæssigt niveau

Om dig

Det er vigtigt, at du har din tekniske værktøjskasse i orden, og at det motiverer dig at tage medansvar for både dit team, løsningen og kunden.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har erfaring med enten Java, .Net, C# eller lign.
  • Har bred erfaring med udvikling og levering af større IT-løsninger 
  • Har interesse i – og gerne erfaring med – enten teknisk eller team ledelse
  • Har mindst 4 års erfaring indenfor IT-branchen
  • Er uddannet IT-diplomingeniør, har en bachelor i software eller lignende.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger og et setup, der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling med udgangspunkt i dine ambitioner og ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2

Gem job