Erfaren IT-ad­mi­ni­stra­tor søges til Capio Pri­vat­ho­spi­tal


Capio Privathospital er i konstant vækst, og IT driver 8 lokationer i dag

I IT-afdelingen står vi for drift og udvikling af hospitalernes IT-platforme, og servicerer vores kolleger i hele landet. Vi arbejdet både med at levere den stabile og sikre platform til vores kolleger men er samtidig i gang med en digital transformation, og tilpasser derfor løbende IT-infrastrukturen og bidrager med at integrere mod nye løsninger.

Om stillingen

Arbejdsopgaverne er mangeartede og du skal derfor have en solid, grundlæggende IT-forståelse, som dækker alt fra operativsystemer, netværk, sikkerhed og cloud.

Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Installation/konfiguration af on-prem og cloud løsninger
  • M365 cloud-miljø og Microsoft Azure
  • Driftsansvar for servere, herunder sikkerhedsopgraderinger og fejlsøgning
  • Vedligeholdelse af interne systemer og netværk
  • 3. level support
  • Projekt opgaver omkring RPA, AI og Microsoft Power Universe 
  • Vi arbejder med sundhedsdata og sikkerhed er derfor essentielt i alt hvad vi laver. 

Capio søger

Vi søger en dygtig og erfaren IT-administrator, der kommer med en solid viden fra tidligere jobs og uddannelser. 
Du har et dybdegående kendskab til Windows operativsystemer og færdes hjemmevant i Microsoft Active Directory, DHCP, DNS m.m. Du har erfaring med Microsoft Cloud produkter og teknologier. PowerShell ser du som et naturligt værktøj til ex. logparsing, scripts, og du trives med værktøjer som WireShark, Process Monitor og lign.
Som person er du skarp og velovervejet, kan arbejde selvstændig og er teknisk dygtig både til implementeringer og dybdegående fejlsøgninger.

Capio tilbyder

Capio er en dynamisk arbejdsplads, hvor dagene ikke ligner hinanden og du vil få en masse udfordringer. Vi ser gode muligheder for at udvikle og arbejde med både kendte og nye teknologier. Vi er en IT-afdeling hvor der er fart over feltet, højt til loftet og godt humør!
Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Peter Baltzer Frederiksen på pbf@capio.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning senest fredag d. 14. april 2023. Vi indkalder til jobsamtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.


Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.capio.dk

Gem job