Erfaren IT-me­d­ar­bej­der søges til Statens Løn­løs­ning


Har du en høj grad af viden om IT samt også gerne viden om det statslige lønområde, så er det netop dig, vi søger til at hjælpe os med at optimere og vedligeholde Statens Lønløsning.

Hvad laver Statens Lønløsning?

Statens Lønløsning sikrer, at der hver måned bliver udbetalt korrekt løn til ca. 180.000 ansatte i staten og i selvejesektoren samt tjenestemandspension til ca. 167.000 modtagere.

I kontoret for Løn- og Pension udfører vi hver måned en lang række tekniske tilpasninger i systemet med udgangspunkt i ændringer i de gældende regelsæt - f.eks. ændringer i overenskomster, skatteregler, ny lovgivning eller for at efterkomme vores kunders behov.

Vi står over for en spændende tid med mange interessante forandringer, herunder implementeringen af nye drifts- og agile udviklingsprocesser samt et fokus på øget kundeinddragelse.

Hvad skal du lave?

Du skal være med til løbende at forbedre, vedligeholde og varetage driften af Statens Lønsystem. Opgaverne består af programmering, test samt analyse- og fortolkningsopgaver. Du skal derfor have en række forskellige kasketter på, så du kan varetage en stor variation af opgaver af både teknisk og forretningsmæssig karakter.

En dag hos os kunne fx se sådan her ud:

  • Om morgenen træder du ind i et hyggeligt åbent kontorlandskab, tanker en kop kaffe og lige lander og får hilst på kollegaerne inden dagens arbejde for alvor går i gang.
  • Du læser en besked om en ny lokalaftale i en institution, som du sætter dig til at analysere og fortolke, så du kan programmere det i lønsystemets særlige procedurebaserede regelsprog.
  • Op ad formiddagen tester du de ændringer, du har lavet og sikrer dig, at de virker efter hensigten, inden du opdaterer dokumentationen og de dertilhørende vejledninger.
  • Efter en rigtig hyggelig frokost med kollegaerne, hvor du fortæller om, hvad du skal lave i weekenden, hjælper du vores 1. line support med en sag af teknisk karakter og medvirker til det gode samarbejde.
  • Du slutter dagen af med at deltage i et spændende projektmøde, hvor du brillerer ved at bidrage med din ekspertviden både på det forretningsmæssige og tekniske område til udviklingen af fremtidens lønsystem.

Hvad kan du?

Du er velbevandret inden for det offentlige lønområde eller fra lignende opgaver i en anden systemportefølje, som du kan bygge videre på. Du er også bredt funderet inden for IT, har nogle års erfaring og vil bringe denne i spil i dit daglige arbejde.

Noget af det vi kigger efter hos dig er, at du:

  • har flair for overenskomst- og regelfortolkning
  • kan arbejde struktureret, er omhyggelig og brænder for skabe gode løsninger
  • er analytisk-mindet samt har sans for tal og logiske sammenhænge
  • har lysten til at opbygge specialkompetencer inden for løn og lønsystemer.

Hvem er vi?

Din nye arbejdsplads er i Økonomistyrelsen i Skt. Annæ Palæ tæt på Kongens Nytorv, Kongens Have og det pulserende liv i centrum af København. Her skal du arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i Team Statens Lønløsning – Drift.

Vi arbejder til dagligt tæt sammen, og du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø og få kollegaer med en god blanding af uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har en god holdånd, og vi er ikke bange for at grine sammen.

Vi arbejder ofte i et højt tempo, med en høj grad af selvstændighed, og vi har alle et ønske om at levere en høj faglig kvalitet. Vores hverdag er derfor præget af en positiv tilgang til nye udfordringer. I Økonomistyrelsen er der gode muligheder for deltagelse i kurser og efteruddannelse, så du vil få rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Du kan læse mere om Økonomistyrelsen som arbejdsplads og om kontoret for Løn og Pensionssystemer her:

https://oes.dk/job/oes-som-it-arbejdsplads/

https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/kontor-for-loen-og-pensionssystem/

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling alt efter kvalifikationer.

Du skal kunne tiltræde senest d. 1. maj 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.  

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Victor Moore Tresgallo på tlf. 4178 2442 eller mail vimtr@oes.dk.  

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Ansøg” senest den 29. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.


Sammen gør vi en forskel

Hver dag går vi på arbejde med et mål om at gøre en forskel for vores kollegaer i de statslige institutioner og for borgerne i Danmark. Vi bidrager med viden, systemer og værktøjer, der hjælper de statslige og selvejende institutionerne med at sætte en klar retning, mindske bureaukrati og opnå mere tid til deres kerneopgaver.

Vi går op i at skabe arbejdsglæde og udvikle kompetencer og potentialet i vores medarbejdere, fordi vi mener, at det er grundstenen for at lykkes med vores kerneopgaver.

Du kan læse mere om Økonomistyrelsen på oes.dk eller på LinkedIn.

Gem job