Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

C#-udvikler – form vores ker­ne­pro­dukt og fordyb dig i ny teknologi


Vil du være med til at sætte retningen for vores softwareløsning? Og vil du samtidig have mulighed for at fordybe dig i alt fra AI til AVD-implementering, hvis det er din interesse?

Så kom og bliv ekspert i et værktøj, der gør dig til en eftertragtet ressource indenfor finansiel rapportering. Her bliver du en del af et lille team, der har brug for dine input til alt fra support til specifikationer af, hvad vores løsning skal kunne i fremtiden.

”Du får både lov til at udvikle strategi, designe løsninger og hive torsken i land, når du selv sidder med systemudviklingen,” siger partner Bent Reiter.

Vi hjælper nogle af de største i mål med regnskaberne

easyX har vi udviklet en løsning, der kan tilpasse regnskaber og årsberetninger til XBRL-standarden – en standard, der er påkrævet hos flere og flere myndigheder. Og når 60.000 virksomheder i fremtiden bliver afkrævet af EU at skulle aflevere grønt regnskab, vil det også være efter XBRL-standarden.

Som den eneste danskejede virksomhed indenfor vores segment er vi et anerkendt navn i branchen. Vi har ca. 400 kunder, der tæller banker, forsikringsselskaber, revisionsselskaber og nogle af landets største børsnoterede virksomheder.

En hverdag med alt fra vedligehold til strategi

Det vigtigste i hverdagen bliver din evne til at kode i C#. Derudover kan du komme til at arbejde med teknologier som Azure, Visual Studio, web-brugergrænseflade, SQL, AI eller ASP-net – det, du ikke kender til i forvejen, vil du kunne lære enten af os eller på kurser.

Kundernes rytme følger regnskabsåret, så i første halvår har vi mange driftopgaver. Om efteråret har vi bedre tid til at fordybe os i at videreudvikle løsningen. Hvis du har lysten, kan du komme med sælgerne ud på kundebesøg, men det er bestemt ikke et krav.

Lille team. Stor fleksibilitet.

Vi er i dag et lille team, der både tæller tekniske specialister og kunder orienterede kollager. Aldersmæssigt er vi spredt godt ud, og fordi vi ikke er flere, er vi gode til at indrette os efter hinanden. Så vi er fleksible i forhold til både mødetider og hjemmearbejde.

Vi er en del af kontorfællesskabet Regus i Søborg, hvor du kan deltage i fælles arrangementer på tværs af virksomheder. Og så glæder vi os til at se dig i frokostpausen med firmabetalt mad, faglige seminarer og de fælles middage, vi spiser en gang imellem.

Vi kan lære dig det meste, så længe du:

  • har erfaring med at kode i C#
  • minimum har en bachelor i ryggen – men din erfaring er vigtigere for os
  • har en naturlig sans for balancen imellem at tackle problemer selvstændigt og spørge om hjælp, når du er gået i stå.

Skal der plus på din egen jobglædekonto?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607. 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 16. april 2023. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job