Di­gi­ta­li­se­rings­di­rek­tør


Sundhedsvæsenet er en del af rygraden i vores velfærdssamfund. Men det er under pres – ikke mindst i Region Sjælland, hvor afstandene er store, den sociale ulighed i sundhed er høj og rekruttering af sundhedsfagligt personale er svær.

Vi ved, at digitalisering er et af de helt centrale svar på at finde nye løsninger, der kan reducere presset og sikre, at vi lykkes med fremtidens opgaveløsning – er du direktøren, der kan hjælpe os? 

Vi tilbyder dig en fantastisk spændende – og svær – rolle som digitaliseringsdirektør for vores ny-fusionerede digitaliseringscenter, hvis formål er at øge digitaliseringsgraden, skærpe prioriteringerne, understøtte forretningen endnu bedre og ikke mindst styrke vores databaserede arbejde. De overordnede linjer er på plads, men du får en stor opgave med at færdigdesigne centret, hvor kompetencer fra fire forskellige centre skal samles i Koncern Digitalisering.

Vi tilbyder et job, hvor du bliver direktør for godt 500 medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere høj service til regionens godt 20.000 ansatte, så de bruger tiden bedst muligt. Du skal også arbejde direkte med det borgerrettede, da den digitale udvikling også skal understøtte de ca. 850.000 borgeres mulighed for aktivt at tage del i egen forebyggelse og behandling. Du bliver en del af koncernledelsen i Region Sjælland, der tæller direktørerne for virksomhedsområderne og de tværgående centre. Du refererer til koncerndirektør Jesper Gyllenborg og du bliver direktør for en større gruppe chefer og ledere. I vil sammen eksekvere en ny it-strategi og it-styringsmodel, så vi sammen udvikler sundhedsvæsenet.

”Der er ingen tvivl om, at digitalisering, sundhedsteknologi og datadrevne beslutninger er afgørende for, at vi kan løfte sundhedsvæsenet til et nyt og højere niveau. I regionen er vi i særlig grad udfordret pga. befolkningsgrundlag og geografi, hvilket har gjort os ganske forandringsparate og nysgerrige på alternative løsninger. Så vi har gode forudsætninger for at byde en visionær digitaliseringsdirektør velkommen”, Jesper Gyllenborg, koncerndirektør.

Vi tilbyder også en mulighed for at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer. Fra politikere over direktørkollegaer til vores fantastiske personale, der arbejder hårdt for at medinddrage og møde borgeren på egne præmisser. At være en del af vores region er også et ’ja’ til at arbejde i både med- og modvind. Medvind, fordi vi er gode til at lykkes sammen – og modvind, fordi vi står med lidt større udfordringer end kollegerne i de andre regioner og ofte skal prioritere skarpt på tværs af vores områder.

Jeg ønsker mig en digitaliseringsdirektør, der har blik for sygehusenes og slutbrugernes behov for digitale løsninger. Du skal udfordre os, turde tænke anderledes og se med friske øjne på vores eksisterende setup. Du får til gengæld vores udelte opmærksomhed og en særlig mulighed for at forme en helt ny digitaliseringsorganisation. Og så kan vi også have det sjovt sammen”, Niels Würgler, sygehusdirektør på Sjællands Universitetshospital.

Om dig

Du har udviklet it-, data- og digitaliseringsgrundlaget i en kompleks driftsorganisation med et højt specialiseringsniveau – formentlig en offentlig og måske endda en sundhedsproducerende én af slagsen. Du skal være en erfaren forandringsleder, der er lykkes med komplekse transitioner. Du har udvist en særlig evne for at prioritere fællesskabets bedste, lykkes med det igennem de gode argumenter og i øvrigt sørget for at dine medarbejdere er udpræget forretningsorienterede. Du behøver ikke at have været direktør, men du har solid erfaring med at lede ledere. Dine erhvervserfaringer er vigtigere end din uddannelse, men du er lykkedes med kompleks problemløsning.

Som person er du visionær, modig og tør holde fast, når prioriteringerne er foretaget. Du er tydelig og meget nysgerrig på virkeligheden helt ude ved borgeren. Du kan både engageret og engagerende samle en digitaliseringsorganisation omkring en fælles fortælling. Endelig fastholder du nærværet til de nærmeste omkring dig og hjælper dem med at lykkes.

Vil du vide mere?

Du kan ringe til Jakob Westh, direktør i Mercuri Urval, på telefon 6089 6436 for at høre mere om stillingen. Du kan også læse et uddybende notat HER.

Ansøgningsfristen er d. 10. april 2023 kl. 23.59 med tiltrædelse d. 1. juni 2023. Du kan ansøge stillingen via knappen "Ansøg" nederst på siden.

Stillingen forventes besat på kontraktvilkår. Dit arbejdssted bliver i Ringsted, hvor det meste af digitaliseringsorganisationen holder til, men du skal regne med masser af spændende mødeaktivitet på regionens forskellige adresser.

Gem job