Klient-spe­ci­a­list til Rigs­po­li­tiets Koncern IT


Vi søger dig, som er teknologisk velfunderet i udrulning af software og vedligeholdelse af klienter. Kan du se dig selv understøtte politiets arbejde ved at finde løsninger til poltiets klienter og servere, der både sikrer stabil drift, tilgodeser vores brugere og samtidig har en høj grad af sikkerhed? Så hører vi gerne fra dig.

Din hverdag med drift, udvikling og rådgivning

Som vores nye klient-specialist i Koncern IT, Driftssupport får du en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du varetager den professionelle drift af politiets pc-klienter, samt løser de små og store incidents ad hoc. Du hjælper med vedligeholdelse af driver og bios-opdateringer på en række af forskellige pc-modeller, og du deltager i udviklingsprojekter, hvor du bidrager med rådgivning til projekterne, samt klientløsninger og softwareudrulning.

Driftssupport er en del af politiets Koncern IT. Sektionen er inddelt i 5 teams, som består af 16 kompetente og engagerede medarbejdere, der alle har forskellige fagspecifikke baggrunde. Du kommer til at indgå i et velfungerende team med 3 andre IT-specialister, hvis arbejdsopgaver er vedligeholdelse af klienter, opgradering og udrulning af software samt patch management.

Teamet er vigtigt, og vi arbejder tæt sammen med øvrige kolleger i hele Koncern IT, særligt netværk og sikkerhed, men også IT-supporterne i politikredsene. Teamet har en bred tværfaglig berøringsflade i organisationen og bidrager til mange løsninger både i udviklingsprojekter og i den daglige drift.

Hvem er du?

Du er formentlig uddannet datatekniker, datamatiker eller lignende, men det vigtigste er, hvilken værktøjskasse du kommer med og hvordan du evner at bruge den. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring i en lignende funktion, hvor du har oparbejdet en grundlæggende viden om klienter og servere. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med følgende produkter/teknologier:

  • Altiris eller tilsvarende
  • Windows-systemer til både servere og klienter

Klienterne, vi arbejder med, er et af de vigtigste IT-redskaber for politiet, og med sikkerhed i højsædet, er det vigtigt, at du evner at tænke nyt, kreativt og ud af boksen. Du brænder for at sætte dig ind i ny teknologi og viden, hvorfor du naturligt holder dig opdateret på de nyeste teknologier, programmer og trusler.

Som person trives du med at arbejde i et højt fagligt miljø. Du evner at kommunikere konstruktivt på tværs af forskellige faggrupper og formår at skabe samt opretholde gode relationer på tværs af organisationen. Du har forståelse for og evner at dokumentere implementerede løsninger. Derudover arbejder du struktureret og planlægger, prioriterer og administrerer egne arbejdsopgaver.

Vi tilbyder

  • Mulighed for 1-2 dages hjemmearbejdsdage, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause
  • Vi har en uformel omganstone og et kollegialt godt sammenhold, både i og på tværs af sektionerne

Mulig fusion mellem Rigspolitiets Koncern IT og Statens IT

Der gøres opmærksom på, at der i øjeblikket foregår en fusionsanalyse, hvor det undersøges, hvorvidt Koncern IT og Statens IT skal fusioneres. Denne analyse forventes afsluttede primo 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiets Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Janne Brewka Hansen på 30 47 95 39 i tidsrummet 8-16 på hverdage. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 10. april 2023.

Gem job