DevOps Engineer


Er du nyuddannet udvikler, som ønsker at specialisere dig indenfor DevOps, eller er du måske mere erfaren udvikler som ønsker at tage din karriere i en ny retning? Så er du måske Verticas næste DevOps Engineer.

Vertica søger endnu DevOps Engineer til at blive en del af vores DevOps-team. I denne nyoprettede stilling bliver du en del af et nyt fagområde. Du vil skulle arbejde sammen med vores kundeteams gennem hele udviklingsforløbet af vores ecommerce-løsninger, hvori din rolle ville være at sikre og accelerere integrationerne af vores applikationer i vores Azure-infrastruktur.

Vi ønsker fortsat at optimere og udvikle vores løsninger, så vi kan rådgive og hjælpe vores kunder med at bygge bedre, smartere og mere sikre løsninger i fremtiden. 

Som ny DevOps Engineer vil du altid have mulighed for at søge støtte i din faggruppe. Du bliver en del af et stærkt og dedikeret team, hvor du har rig mulighed for sparring på tværs af projekter og opgaver med andre som også brænder for Azure, Cloud og automatisering. 
Du vil desuden få tilknyttet kollegaer, som ville hjælpe dig med at sætte retningen for din personlige- og faglige udvikling.

Dine arbejdsopgaver:

  • Implementere infrastrukturløsninger ud fra best practices for Danmarks mest ambitiøse e-handels virksomheder
  • Rådgive teams omkring cloud-løsninger
  • Automatisere og udrulle Disaster Recovery for eksisterende kunder, samt bygge nye miljøer til både nuværende og nye kunder
  • Introducere og udvikle værktøjer der forenkler integrationen af vores software til vores infrastruktur,

Vi leder efter en initiativrig og ambitiøs DevOps Engineer som har lyst til at være en del af vores nyere DevOps-fagruppe ved at skabe struktur, øge sikkerheden og automatisering, og på den måde lette dine kollegaers hverdag. 
Du har en teknisk baggrund – måske som udvikler – og har særlig interesse i Cloud og automatisering. Vi arbejder med infrastruktur baseret på Microsoft teknologier, herunder Microsoft DevOps, Azure og lignende. Du arbejder desuden struktureret og metodisk, med fokus på kvalitet. Dertil er du en proaktiv teamplayer!

Vores løsninger hostes i Azure, så det er en fordel, hvis du har erfaring med det. Vigtigst er dog, at du har hands-on erfaring med cloud implementering – enten manuelt eller via IAC, og at du har forståelse for – og kan formidle – skaleringen af miljøet, hvordan man udnytter de forskellige services bedst muligt, samt hvilke omkostninger de forskellige services har.

Derudover er det interessant, hvis du har interesse for – eller måske allerede nu har erfaring med – følgende områder:

  • Cloud løsninger, automatisering og Infrastructure-as-Code
  • Azure eller stilsvarende (AWS, Google Cloud)
  • Frameworks som Terraform, Bicep, Pulumi eller CloudFormation
  • Docker og containers, samt Kubernetes
  • Opsætning af CI/CD pipelines (DevOps eller lign.)

Og nu til alt det, vi gerne vil tilbyde dig!  

Fritid og familieliv: I Vertica arbejder vi 37 timer om ugen. Vi brænder for digital commerce og –strategi, men vi brænder for meget mere end det. Vi er et hus med brætspilsentusiaster, golfspillere, mountainbikers, biavlere, strikkenørder, padeltennisdyrkere, ølbryggere, mødre, fædre og meget meget mere. Derfor vil vi have tid til alt det, der også betyder noget i livet. Ikke bare arbejde.   

Det er også grunden til, at vi ikke kan tilbyde en 50-timers arbejdsuge med mails og opkald om aftenen og i weekenderne. Her holder vi fri, når vi holder fri.     

Selvbestemmelse og selvledelse: I Vertica har vi ingen chefer. Ingen mellemledere. Og ingen der bestemmer, hvordan du skal arbejde. Vi har sat beslutningerne fri, så dem der har faglighed og kompetence selv bestemmer, hvordan de løser opgaverne. Du får derfor mulighed for at indrette dit arbejde, sådan som du mener, det er bedst.  

Livslang læring: Vi går i livets skole, men af og til er der også kurser, konferencer eller uddannelser, som man kan lære af. Er der noget, du gerne vil blive klogere på, har du mulighed for at videreuddanne dig i Vertica. Vi har et frit uddannelsesbudget. 

Fleksibilitet og frihed: Skal den lille starte i skole? Har du en tandlægetid midt på dagen? Eller vil du bare gerne spare pendlertid? Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor skal arbejdstid og -sted også være fleksibel. Hvis du har brug for at hive nogle timer ud midt på dagen, eller ønsker at arbejde hjemmefra er det intet problem.

Drop dress codes: Vi har ingen dress code. Nogle foretrækker skjorte, andre t-shirts eller kjole. Vi er alle forskellige.

Kontaktperson

Casper Bruun
Developer
cbr@vertica.dk
+45 30 22 28 45

Gem job