It-sy­stem­kon­su­lent inden for Facility Ma­na­ge­ment eller ERP-systemer


Vil du være med til at udvikle og implementere nye it-systemer, som gør en stor forskel for både vores beboere og dine mange kollegaer rundt i landet? Og har du erfaring med Facility Management Systemer, drifts- og vedligeholdelsessystemer eller ERP-systemer? Så læs med her.

Dit team – IT-udvikling og systemsupport 

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke teamets gode samarbejde, og at vi hjælper hinanden for at komme i mål – også når tingene driller. I teamet får du 8 kolleger, der alle arbejder med en bred vifte af it-udvikling, konsulentydelser og systemsupport.

Vi har hver især forskellige faglige baggrunde og specialer, hvilket betyder at der altid er en dygtig kollega at sparre med, og andre fagområder at blive klog på. Vi prioriterer generelt vidensdeling højt i dagligdagen blandt andet via tavlemøder, løbende teamsmøder og ved at bruge hinanden i opgaveløsningen.  

Teamet er en del af afdelingen ”Digitalisering og koncernøkonomi” med i alt 35 medarbejdere, der har ansvaret for Domea.dk’s digitale udvikling samt drift og support af vores systemer til gavn for vores brugere og kunder. 

Dit job – implementering og support

Som vores nye it-systemkonsulent kommer du til at træde ind i en periode hvor flere større projekter er ved at blive søsat, hvoraf det ene er vores nye Facility Management system. Din rolle bliver her at være med til at implementere FM-systemet og deltage i systemadministrationen og supporten af systemet. Derudover vil dine opgaver bl.a. være:

  • Deltage i projekter i relation til fremtidig ERP-løsning
  • IT Servicedesk-support i forhold til FM-system, ERP-system, iSyn, indkøbssystemet Tricom m.fl.
  • Undervise og træne ledere og medarbejdere i systemerne.

Gode arbejdsforhold med fleksible rammer

I teamet tager vi sammen ansvar både fagligt og socialt - det skal nemlig være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi giver plads til hinandens forskelle og fleksibilitet til familie- og privatliv. Derudover tilbyder vi:

  • En ugentlig arbejdstid på 37 timer inkl. frokost
  • En konkurrencedygtig lønpakke, god pensionsordning samt sundheds- og behandlingsforsikring og kantineordning
  • Mulighed for at hjemmearbejde to dage om ugen
  • Gode muligheder for at udvikle dig fagligt, samt fagligt stærke kollegaer at sparre med.

Dygtig kollega med lyst til brugersupport

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en it-konsulentfunktion eller supportfunktion. Derudover har du gerne erfaring med dele af disse områder:

  • FM-systemer eller drifts- og vedligeholdelsessystemer
  • ERP-systemer og gerne målrettet boligadministration, men dette er ikke et krav
  • Undervisning og formidling – gerne digitalt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi forventer at holde samtaler løbende, så send os gerne dit CV snarest muligt – dog senest den 10. april 2023. Det er ikke et krav at vedlægge en ansøgning, men skriv gerne et par linjer i dit CV om din motivation for at søge dette job. 

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Søren Scheller på 60 35 26 01.


Domea.dk er en af Danmarks førende almene administrations- og rådgivningsvirksomheder. Vores kunder er almene boligorganisationer og -administrationer, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 boliger fordelt over hele landet. Sammen med vores kunder vil vi gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo.  

Gem job