Pas­sio­ne­re­de da­ta­ba­se­spe­ci­a­li­ster til System­p­lat­for­me, Koncern IT


Vil du være med til at udvikle og supportere Region Sjællands databaseplatforme? Vil du hjælpe vores projekter med etablering af nye systemer og understøtte stabil drift efterfølgende? Og er du interesseret i optimering, automatisering og ikke mindst virtualisering, så passer du godt ind i vores dedikerede team.

Vi i Koncern IT er en aktiv og udviklingsorienteret it-virksomhed, og lige nu søger vi kolleger til vores team i Systemplatforme. Vi drifter bl.a. databaser, Exchange, SharePoint, BizTalk, IDM og Telefoni. Databaseteamet består af 4 faggrupper:

Teamets primære opgaver er blandt andet ansvar for struktur og dimensionering af de tekniske databaseplatforme, databaseoprettelse og –design, performanceopfølgning og support til udviklingsteams og projekter samt sikring af den daglige drift.

Arbejdet med sundhedsplatformes IRIS og Cogito indbefatter også samarbejde med udviklingsteam i Region Hovedstad samt krav til certificering hos EPIC. Opgaverne er alsidige, og vi forventer, at du evner at have flere forskellige opgaver i gang samtidig.

Vi tilbyder spændende, udfordrende og forskellige opgaver i en kompleks infrastruktur. Du vil også være en del af IT Teknik, der drifter og servicerer Region Sjællands IT systemer. Du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde dig en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Har du erfaring med databaseadministration, eller besidder du en solid forståelse for IT-sikkerhed?

Da vi søger en håndfuld specialister til forskellige faggrupper er det ikke et krav, men selvfølgelig en fordel, hvis du kan opfylde flere af nedenstående punkter:

  • Har erfaring med Databaseadministration
  • Har en relevant IT-uddannelse
  • Har kendskab til Linux, SQL, mySQL, Oracle database, Oracle EBS 12.2.8, Webi eller PowerBI
  • Har evnen til at kommunikere med både interne og eksterne og har gode analytiske evner
  • Har forståelse for IT-sikkerhed og kendskab til ITIL processerne.

Vil du høre mere?

Vi indkalder løbende til samtaler, så hvis dette lyder interessant for dig, så send gerne din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 14. april 2022 via nedenstående link. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Sutharni Menan, tlf.: 93 56 95 61 eller på mail: skrme@regionsjaelland.dk.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 22.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Kontaktperson(er):

Navn: Sutharni Krishna Menan
Stilling: Teamleder
Email: skrme@regionsjaelland.dk
Mobile: 9356 9561

Gem job