Stu­den­ter­med­hjæl­pe­re til Vi­si­ta­tions­cen­te­ret i PET

Vil du bruge dine kompetencer, hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sikre, at informationer når den rette modtager? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle i Sektionen for Informationshåndtering (SIH), som har en nøglefunktion i PET’s Visitationscenter, idet al information til og fra PET behandles her, ligesom centeret er med til at sikre PET en høj grad af beredskabs- og operationsparathed. SIH løser opgaver indenfor visitering, journalisering og indledende sagsbehandling til brug for den videre opgaveløsning i PET’s øvrige centre.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor vi vil gøre vores bedste for at sætte de kompetencer, du har og løbende opnår på din uddannelse, i spil på både det administrative og operative område.

I Sektionen for Informationshåndtering har du mulighed for at blive en del af vores forskellige teams, hvor opgaverne er at visitere og vurdere de informationer, der tilgår PET. Du vil deltage i sagsbehandlingen, herunder søgning, journalisering og opdatering i forskellige registre. Alt sammen håndteres samtidig med, at der opretholdes en høj kvalitet og fokus på tidsfrister. Derudover vil du få ad hoc-opgaver, og du får en stor kontaktflade til alle husets forretningsområder.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flekstid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life balance.

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse. Du har systemisk forståelse, kan læse og forstå engelsk og gerne andre sprog, og dine skriftlige evner på dansk er gode. Du kan lide at arbejde med informationer og sikre, at alle detaljer indgår i det færdige produkt. Derudover har du en interesse for samfundsforhold generelt. Du har fokus på god datakvalitet i din opgaveløsning, og du har en interesse i at arbejde i en politisk styret organisation.

Du har det godt med at udføre rutineopgaver, men formår at omstille dig og løse andre opgaver, der tildeles med kort varsel, ligesom du har evnen til at forstå og løse komplekse problemstillinger. Da al sagsbehandling foregår elektronisk, er det vigtigt, at du har gode IT-kompetencer. Du har lyst til at samarbejde på tværs af faglige skel.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsesstart pr. 1. juni 2023

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til at kontakte os på mail HR-Ekstern@pet.dk for yderligere information eller spørgsmål.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem.

Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 29. marts 2023.

Gem job