IT Service Desk Agent


Vil du gerne arbejde med markedsledende teknologi, trives du i et til tider højt tempo og brænder du for at give en god oplevelse hver gang? Så mangler vi dig i vores IT Service Desk, som er en del af LEMAN Group IT.

Group IT beskæftiger ca. 45 personer fordelt på 3 afdelinger: IT Operations, Security & Compliance, Business Application Development samt IT Project and Portfolio Management. Vi har høje ambitioner og er i gang med en gennemgribende transformation og digitalisering af LEMAN-gruppen.

Lige nu implementerer vi nye digitale systemer i samtlige forretningsled, både i Danmark, resten af Norden, UK, USA og Kina. Vi har en ambitiøs vækststrategi for hele LEMAN, og der er villighed til at investere for at skabe de bedste vækstbetingelser for virksomheden og medarbejderne. Stillingen refererer til Teamleader Service Desk, IT Operations, Security and Compliance.

Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Taulov, Fredericia, og skal påregne rejseaktivitet til LEMANs øvrige lokationer i ind- og udland 30-35 dage om året. Rejsedage vil altid forsøges planlagt bedst muligt for dig.

”Best-in-class” på service og IT-support

Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores Service Desk og ansvarlig for at levere ”best-in-class”-fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager i vores globale servicefunktion.

Dit overordnede mål er at bidrage til en stabil og veldokumenteret supportfunktion og en effektiv fejlsøgning af indrapporterede opgaver, herunder:

  • 1st og 2nd level support i samarbejde med det globale supportteam 
  • Telefonsupport planlagt i tidsrummet 7-17, samt deltagelse i vores 24/7/365-vagtordning ca. 10 uger om året
  • Opsætning, konfigurering og flytning af pc'ere, printere og netværk
  • Fejlsøgning på brugernes hardware og software, primært inden for Microsoft og VMware
  • Deltagelse i diverse optimeringsopgaver.

Du vil med dit engagement sikre et øget fokus på IT-modenhed, herunder bidrage til øget reaktionshastighed i vores Service Operations team. Derudover bidrager du til problemhåndtering på større sager. Vigtigst er dog, at du sikrer, at vores servicefunktion står skarpt i forhold til at imødegå de fejl, der måtte opstå og altid har fokus på at sikre den gode oplevelse ved kontakt til vores IT Service Desk.

Du bliver således en vigtig sparringspartner for hele Group IT i forhold til vores Service Desk, udviklere, applikations-specialister og vores Business Support.

Teamplayer med et service- og kvalitetsfokus

Vi forestiller os, at du har en baggrund som IT-supporter, datamatiker eller tilsvarende, og gerne med et par års erhvervserfaring. Kender du til virtualisering på VMware, er det yderligere et plus, ellers skal du nok få det lært. Vi lader os inspirere af ITIL-principperne, så en basisviden herom er at foretrække.

Som person er du meget hands-on, og du bliver motiveret af at skabe og fastholde relationer og er en udpræget teamplayer med et naturligt servicegen. Du kan nemt sætte dig ind i nye teknologier og har evnen til og ønsket om at omsætte disse til værdi for forretningen. Du sætter en ære i at leve op til målsætninger og levere kvalitet, og vi forventer, at du er initiativrig samt tager ansvar for dine opgaver.

Vi forstiller os at du

  • Har kendskab til Microsoft Active Directory, O365 og Exchange
  • Har kendskab til follow Me print er en fordel
  • Har kendskab til Topdesk og Confluence en fordel
  • Er god til engelsk i skrift og tale, da vi til dagligt kommunikere på engelsk i Topdesk og andre kommunikations forums. 
  • Har kørekort

Vi tilbyder

Et spændende job i en dynamisk organisation med fokus på stabil vækst. Din lønpakke vil selvfølgelig være attraktiv - og ja, vi tilbyder også gode benefits - herunder kantineordning, fritvalgskonto og helbredssikring. Vi har en uformel omgangstone og frihed under ansvar, og i din hverdag kommer du til at omgås dygtige, motiverede og engagerede kolleger, samtidigt med at du får muligheden for at komme ud til vores lokationer rundt i verden. 

Helt aktuelt søger vi 2 nye kollegaer til vores IT Service Desk, gerne med start hurtigst muligt og vi vil derfor afholde samtaler løbende. Vi venter også gerne på den rette kandidat. Stillingsopslaget tages ned når stillingerne er besat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lykke Grave Køhrsen IT Service Desk Team Leader på lykke.kohrsen@leman.com eller tlf. 24960441.

Gem job

LEMAN A/S
Publiceret: 20. marts 2023

Arbejdssted

Location Fredericia