Erfaren C++, .NET-soft­wareud­vik­ler


En unik mulighed for indflydelse og programmering i C++ og .NET i den videre udvikling af vores ”Control Software Platform” og ”Production Software Platform” (MES).

Produkterne er nøglekomponenter i BAADER’s globale levering af fødevare maskiner og komplette fabrikker globalt. Platformen indeholder hele ”pakken” fra den hardware-nære realtids-kerne baseret på en IPC med tilførende front-end og back-end komponenter koblet op mod en MS SQL-database.

En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

BAADER Logistix A/S er en del af en stor velkonsolideret verdensomspændende familieejet koncern, hvor vi står for udviklingen af MES og MIS-systemer til gruppens forretningsområde gennem en struktureret software udviklingsmodel.

Et passioneret udviklingsteam

Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen, og vores løsningsdesign udvikles via vores unikke metode ”det innovative fællesskab”, og i tæt dialog med kunder der sikrer, at netop vores software løser specifikke behov og udfordringer.

Udviklingsmodellen er på plads, og der arbejdes struktureret i teams af typisk 3-4 personer, hvor den daglige styring foretages gennem SCRUM. Teamet har et selvstændigt ansvar for sine projekter, og som udvikler tager du et medansvar for produktets fremdrift og kvalitet, og med ansvaret følger indflydelse på produktets videre udvikling.

”Succeskriteriet er at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab og du bliver en kompetent teknisk sparringspartner, der i fællesskab videreudvikler vores teknologiske platform til fremtidens produkter”

Innovativ og struktureret udvikler med stærk softwareballast

Vi forestiller os, at du er civilingeniør eller softwareingeniør Bsc. med et højt teknisk niveau og stort erfaringsgrundlag. Du har vist dit talent inden for softwareudvikling, og du har stærke faglige kompetencer og interesse for design og metoder samt gerne erfaring med SCRUM.

  • Godt kendskab til C++/realtidsprogrammering, gerne på en IPC-kerne
  • Godt kendskab til NET, gerne C# og WPF
  • Gerne erfaring med unit-test
  • Gerne erfaring med Bus-systemer, evt. ProfiNet, EtherCAT  
  • Skriver et godt designet og testbar kode

Vigtigst er, at du ønsker at tage et ansvar, og har interesse indenfor ovenstående områder, og med den rette indstilling vil dine kolleger og virksomheden sikre den rette oplæring.

”Det er både via din faglighed og din professionelle tilgang til opgaverne, at du skal opnå faglig respekt og udfordre status quo. Men ligeså vigtigt er det, at du er klar på det lange træk, og at du kan se nye veje og bidrage til vores allerede innovative miljø. Og så er det vigtigt, at du har fingeren på pulsen inden for det teknologiske område, og tager et medansvar”.

Work-life balance

Din trivsel er vigtig, og vi mener at en sund balance mellem arbejde og fritid giver de bedste forudsætninger for et langt samarbejde kombineret med de rette tekniske udfordringer.

Ud over fleksibiliteten prioriteres en række personalegoder, fælles aktiviteter, alt i alt en god personalepakke der gør hverdagen lidt sjovere.

Vi er en international virksomhed, hvilket giver nogle spændende muligheder for kortere rejser i forbindelser med projekter, herunder også udvikling i samarbejder med vore kollegaer i Lübeck og Hamborg. Derfor må du være indstillet på begrænset rejseaktivitet op til ca. 15 dage om året, hvor du er med til indkøring af egne nyudviklede produkter.

”Vi tror på frihed under ansvar med fleksibel arbejdstid og arbejdssted, og vi arbejder som udgangspunkt hjemme to gange i ugen, hvilket kan være nøglen til at få tingene til at hænge sammen privat og arbejdsmæssigt”.

Om BAADER

Som en del af BAADER Group fokuserer BAADER Logistix A/S, på at udvikle og drifte softwareløsninger indenfor Manufacturing Execution Systems MES og Manufacturing Information Systems MIS. Vores IT-systemer indsamler realtidsdata fra udstyr og hjælper vores kunder med at overvåge, analysere og styre deres produktion.

Siden etableringen som en selvstændig softwareenhed i BAADER Group, har vi været i konstant vækst, og haft stigende efterspørgsel på vore produkter og ydelser, hvor kvalitet og innovation er de primære elementer til vores succes.

BAADER er en af verdens førende inden for high-performance maskiner til fødevareindustrien. Mere end 1.400 mennesker på verdensplan bidrager til den bæredygtige succes.

Som teknologisk leder, udvikler vi maskiner, systemer og fuldautomatiske procesløsninger til fisk og fjerkræindustrien. BAADER er repræsenteret af datterselskaber, forhandlere, agenter og servicecentre mere end 70 steder i verden.

Projekt video: https://www.youtube.com/watch?v=eRWp6ClhBZI

https://www.baader-stream.com/detail/video/digital-solutions-session-1-191

Vi ser frem til din ansøgning og dit CV til nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Jette Pedersen på tlf. 41 21 07 61.

BAADER Logistix A/S
Att. Jette Moos Pedersen
Mrk: Softwareudvikler C++, .NET
Sindalsvej 44, 8240 Risskov
blxinfo@baader.com
www.baader.com

Gem job

BAADER Logistix A/S
Publiceret: 19 April 2023

Arbejdssted

Location Risskov