IT Business Con­sul­tant


Aspect4-nørden klar til nye udfordringer

Det er ikke uden grund, når medarbejderne hos Nissens Cooling Solutions omtaler virksomheden som ’et smedeværksted med vokseværk’. Dette skyldes, at man formår at være en 100 år gammel industrivirksomhed med stærke traditioner og et familiært værdisæt samtidig med nu at have omkring 1.000 medarbejdere globalt og for nyligt være opkøbt af A.P. Møller Holding.

Virksomhedens ekspertise er højt efterspurgt, da den blandt andet leverer produktionskritiske kølesystemer til vindmøllebranchen. På grund af virksomhedens centrale rolle i den grønne omstilling såvel som i andre industrielle brancher står den nu overfor en spændende rejse – en rejse som du med din ekspertise kan blive en del af!

Du er Aspekt4 Logistik-specialist, der kan supportere, integrere og udvikle

Som IT Business Consultant er du bindeleddet mellem programmørerne bag virksomhedens IT-systemer, herunder særligt Aspect4 Logistik, og slutbrugerne. Du forstår derfor specialistsproget, samtidig med at du formår at formidle løsningen til de interne og eksterne brugere.

Dette indebærer blandt andet:

  • At være eksperten inden for Aspect4 Logistik og EDI og kunne supportere brugen deraf
  • Sync af Master Data mellem forskellige selskaber
  • XML-Integration
  • Deltagelse i forretningsudviklingsopgaver vedrørende nye projekter
  • Uddannelse af kollegerne i anvendelsen af Aspect4 Logistik
  • Set-up og design af produktionslabels

Du samarbejder med både erfarne kolleger og eksterne programmører, hvor I sammen løser de opståede udfordringer, der spiller en central rolle i virksomhedens internationale drift.

Du har din arbejdsplads på virksomhedens hovedkontor i Horsens, som dækker hele organisationen internationalt.

”Vi elsker nørder”

Ovenstående udsagn giver genklang i hele organisationen, da sådanne specialister formår at løse specifikke udfordringer på tværs af afdelinger og derfor er yderst værdsatte. Eftersom virksomheden anvender Aspect4 Logistik, søges der specifikt til denne stilling en profil, som har solid erfaring med og indsigt i dette. Du kan derfor supportere andre i brugen heraf, og du ønsker at bringe denne viden i spil.

Vi ser for os en person, som trives i et miljø, hvor der er plads til både den individuelle fordybelse og det at være en del af et fagfælleskab, hvor I hjælper hinanden. Det er derfor afgørende, at du formår at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, men også at du kan samarbejde med andre.

Du har stor passion for Aspect4, og du er motiveret for at arbejde med det og her være eksperten, andre går til for at få løst diverse udfordringer. Du arbejder måske allerede med programmet i dit nuværende job, eller har gjort tidligere og er motiveret for at vende tilbage til det.

Du er jordnær og fleksibel, og du befinder dig godt i et miljø, som både er veletableret og står overfor en spændende udvikling.

Da både organisationen og dit ansvarsområde er internationalt, er det afgørende, at du begår dig på både dansk og engelsk.

Plads til fagfordybelsen såvel som det kollegiale

Du træder her ind i en afdeling med et team bestående af tre passionerede kolleger, hvor du får et godt fagfællesskab med mulighed for kollegial sparring. Du oplever en rolig kultur, som er karakteriseret ved åbenhed, venlighed og en stor interesse for faget.

Derudover får du en leder, der prioriterer frihed og selvstyrende medarbejdere, så du kan planlægge din egen hverdag med plads til hjemmearbejde.

Der er en oplæringsperiode, som planlægges ud fra dit behov, så du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne.

Ud over et godt fagligt miljø vil du opleve, at dette er en afdeling, hvor holdånden og sammenholdet ikke kun er at finde på arbejdspladsen, men også udenfor, hvor sociale aftener prioriteres.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt Lene Høgh Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 eller IT-chefen hos Nissens Cooling Solutions, Helle Midtgaard, på 4046 2260 for yderligere oplysninger, eller send os dit CV/din LinkedInprofil via ’Ansøg’.


Læs mere om Nissens Cooling Solutions A/S

Nissens Cooling Solutions (NCS) blev opkøbt af A.P. Møller Holding i 2021 som en del af deres fokus på den grønne omstilling. Med en milliardomsætning er NCS global markedsleder inden for produktion af kundetilpassede køletekniske løsninger til vindbranchen og andre industrier.

Virksomheden har lokation i fem lande med hovedkontor i Horsens og produktionsfaciliteter i Slovakiet, Tjekkiet, Kina og Danmark og beskæftiger omkring 1.000 medarbejdere. Fremtidsperspektivet for NCS er meget lovende, drevet af et stærkt ejerskab samt makrotendenserne inden for Power-to-X. Med sine teknologier, sin knowhow og sine kunder er NCS godt positioneret til at spille en vigtig industriel rolle de næste 15-20 år.

Gem job

PeopleLink søger for Nissens Cooling Solutions A/S
Publiceret: 21. marts 2023

Arbejdssted

Location Horsens