Studiejob i Team Fælles Da­ta­grund­lag & Data Gover­nan­ce, Digital Banking i Sydbank


Vi tilbyder

En mulighed for at kickstarte din karriere hvor du kombinerer din uddannelse med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring. I Sydbanks Digital Banking tilbyder vi et spændende job i team Fælles Datagrundlag & Data Governance.

Om jobbet

Med et studiejob i team Fælles Datagrundlag & Data Governance vil du blive en del af et dynamisk miljø. Du vil opleve en god balance mellem indflydelse og frihed samt den støtte og sparring, som du har behov for i din rolle som studentermedhjælper.

Da vi støtter forretningen på tværs af mange områder, vil opgaverne spænde bredt men være fokuseret på at:

  • Være brobygger mellem IT og forretning
  • Afdække brugerbehov og spotte udviklingspotentialer i brugen af data
  • Hjælpe med at udarbejde og implementere data governance i banken
  • Opsætning af undervisningsmateriale

Vores samarbejde bygger på gode relationer, tillid og frihed under ansvar, dette i agile rammer som du som studentermedhjælper dermed også vil få erfaring med. Vi vægter faglighed, trivsel og et godt samarbejde højt. Vores dagligdag er karakteriseret af almindelig travlhed, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig - både fagligt og personligt. Vi tilbyder alle nye medarbejdere et struktureret introduktionsforløb, hvor oplæring sker ved, at du støttes af dine kolleger og din leder samt deltager i relevant uddannelse.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med din bacheloruddannelse og allerede har besluttet, at du vil fortsætte på en kandidatuddannelse inden for IT-området (fx cand.merc., IT, Datavidenskab, Datalogi eller tilsvarende).

Du motiveres af at bringe din teoretiske faglighed i spil og levere kvalificeret rådgivning og opgaveløsning samt bidrage til sammenholdet med et godt humør.  Du er praktisk, løsningsorienteret og evner at se tingene i et helhedsperspektiv. Samtidig forstår du vigtigheden i at være omhyggelig med detaljer og nå deadlines. Du besidder god IT- og systemforståelse samt et højt niveau af datadisciplin og er dygtig til at formulere budskaber på professionel vis – både mundtligt og skriftligt.

Om os

Sydbank har en af Sønderjyllands største IT-afdelinger, og vi har en bred vifte af IT-funktioner og gode langsigtede karriere- og udviklingsmuligheder. Vores størrelse giver et spændende fagligt miljø, stor diversitet og unikke muligheder for faglig sparring. Sydbank er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at omstille os til fremtidens bank. Det er derfor en fordel, hvis du er nytænkende og kan se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Samtidig skal du være god til at arbejde med forskellige profiler på tværs af IT og forretning.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge i de uger, hvor du har undervisning. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer. Derudover vil der også være mulighed for at arbejde fuldtid i de undervisnings- og eksamensfrie-perioder.

Du bliver en del af et velfungerende team, som består af otte data engineers, én Data Management Specialist, én Scrum Master & People Lead og én Product Owner. Vores dagligdag er karakteriseret ved travlhed, men også ved frihed under ansvar og du får gode muligheder for at udvikle dig.

Praktisk information

Send os gerne dit CV og fortæl lidt om dig selv. Stillingen besættes når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Data Management Specialist Sandra Kristholm på +45 3162 7685 eller Scrum Master & People Lead Christina Skjærbæk på +45 3025 2926.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 31-05-2023

Reference: 2023-858

Gem job

Sydbank
Publiceret: 20. april 2023

Arbejdssted

Location Aabenraa