M365 Power Platform Spe­ci­a­list til IT


Vil du være med til at vedligeholde og udvikle ATP’s brug af Microsofts Power Platform?

I ATP er M365-platformen en strategisk platform for medarbejdere og udviklere. Her har du muligheden for at supportere ATP’s forretningsområder ved brug af Microsoft-teknologier med Power Platformen – Dataverse, Power Apps og Power Automate.

I øjeblikket på udkig efter en kollega, der vil være med til at sikre solide og driftssikre løsninger, der er de rette for forretningen.

Konkret bliver det dig, der:

  • udvikler og designer Power Apps – herunder custome-tilpasninger som fx PCF-controls og plug-ins – samt Power Automate flows
  • omsætter forretningsbehov til bæredygtige løsninger
  • fokuserer på sikkerhed og compliance
  • følger med i løbende udgivelser inden for de relevante M365-services, tager stilling til funktion og indvirkning på eksisterende løsninger i drift samt eventuelle behov for den videre udvikling
  • deltager aktivt i den løbende drift og governance på platformen.

Løfter du kompetenceniveauet?

I jobbet er det centralt, at du er i stand til at begå dig på tværs af organisatoriske niveauer – både i forretningen og internt i IT – når du rådgiver om beslutninger og sparrer om teknologi.

Du har relevant erfaring som udvikler inden for de nævnte teknologier fra et job i en organisation, der størrelsesmæssigt minder om ATP.

Det en fordel, hvis du er certificeret inden for området eller har arbejdet med SharePoint Online eller Power BI, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du besidder de rette kompetencer og kan formidle tekniske budskaber til både IT-kolleger og vores kunder fra andre områder i organisationen.

Vil du være en del af et fagligt fællesskab, som du ikke finder andre steder?

Som vores nye kollega bliver du en del af Digital Solutions – ATP’s område for IT, data og digitalisering med ca. 500 specialister, og hvor vi de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

I rollen som M365 Power Platform specialist bliver du en del af IT Security & Cloud, der består af tyve arkitekter og specialister, som bl.a. arbejder med Microsoft Cloud-løsninger, Azure, M365 & Azure DevOps.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på tlf. 2013 6946 eller mail ska@atp.dk.


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Gem job

ATP
Publiceret: 22. marts 2023

Arbejdssted

Location Hillerød