Tekno­lo­gi­arkitekt med fokus på SQL-databaser


Vil du arbejde til gavn for det danske samfund?

I afdelingen Service Architecture & Transition kommer du til at indgå i et team af bestående af dygtige teknologiarkitekter og Application Managers. Her er det bl.a. vores ansvar at drifte og udvikle ATP’s IT-databaser på tværs af SQL, Oracle og DB2.

I jobbet kommer du til at rådgive og sparre med interessenter og udviklere på tværs af ATP’s forretningsområder, og du vil kunne stille krav til leverandører omkring database-løsninger.

Mere konkret bliver det også dig, der:

  • rådgiver udviklere omkring optimering af SQL-statements og cloud-baserede dataløsninger
  • driver en proaktiv overvågning af SQL-databaser med fokus på bl.a. trends, pladsforbrug, sanering, anonymisering og pseudonymisering
  • analyserer deadlocks
  • assisterer i fejlfinding, re-storing og optimering af performance i forbindelse med kritiske fejl
  • sikrer kompatibilitet mellem applikationer og databaser i forhold til versioner og patch-levels.  

Er du med til at løfte kompetenceniveauet?

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT-området, fx som IT-ingeniør, og erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har kompetencer i at drifte og udvikle lignende opgaver.

Desuden er det væsentligt, at du har:

  • dokumenteret erfaring med design, implementering og drift af SQL-databaser, herunder SSIS, SSMS, SSDT og MDS
  • erfaring i at arbejde med DB2, graph-databaser (GDB) og Data Warehouse.

Udover dine tekniske kvalifikationer er det centralt, at du tager ansvar og er god til at koordinere. Du finder det vigtigt at løse problemer i god kvalitet og til den aftalte tid, og så falder det dig naturligt at afslutte dine opgaver og dokumentere dit arbejde.

Vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads?

I ATP har vi ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for digitalisering. Indenfor området Digital Solutions er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der står bag nogle af landets vigtigste systemer. Vi arbejder for et effektivt velfærdssystem og for at gøre det så nemt og enkelt som muligt at være dansker.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, godt kollegaskab, trivsel og sundhed. Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen i vores IT-organisation, der de seneste fire år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Jacob Von Backhaus Bjufstrøm på tlf. 2051 9150 eller mail jbj@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

#LI-hybrid

Gem job

ATP
Publiceret: 23 March 2023

Arbejdssted

Location Hillerød