Cloud Presale Architect


Har du styr på IT – måske fra et tidligere job som konsulent - og kan du forene teknisk viden med kommerciel forståelse, når det kommer til kundens cloudrejse? Så er det dig vi leder efter!

Ved Mentor IT er vi på en spændende vækstrejse, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer til blandt andet at bygge bro imellem salg, teknik og kunde. Det kræver teknisk knowhow, flair for formidling samt interesse for de muligheder, som public, private og hybride clouds byder på.

Om jobbet

Du vil få en afgørende rolle i forhold til at få tekniske muligheder til at gå op i en højere enhed med kundens ønsker og krav. Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Deltagelse på kundemøder sammen med Key Account Manager og kunder
  • Hjælpe med at afdække kundens behov og rådgive om den optimale it-løsning
  • Udarbejde designforslag
  • Udarbejde løsningsbeskrivelse og implementeringsestimater
  • Samarbejde tæt med vores Consulting & Project team

Hvad gør dig til et godt match i denne rolle?

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du kommer sandsynligvis fra en tidligere stilling som konsulent indenfor IT-infrastruktur, hvor du har arbejdet med fysiske såvel som virtuelle servere, netværk og sikkerhed.

Du har strategisk overblik og er en god formidler, klar til at tage en tur i helikopteren med kunden og vise dem mulighederne.

Det er en fordel, at du er ekstrovert, og kan gå til tavlen og vise vejen samtidig med at du kan få ideerne og tankerne ned på skrift i et sprog, der både vidner om faglig kompetence men som kan læses og forstås af kunderne.

For at opnå succes i jobbet er det vigtigt, at du sætter en ære i at nå dine mål i samarbejde med resten af teamet, og forstår vigtigheden af at være en samlet enhed, der har et fælles mål - at løse kundens udfordringer og tilbyde et stærkt it-koncept. 

Det er endvidere essentielt, at du holder mange bolde i luften samtidigt, arbejder struktureret og har kørekort B.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift, kåret af Computerworld i både 2020 og 2022, med kontorer i Esbjerg, Kolding, Århus eller Ballerup.

Du vil få dygtige kollegaer, som værdsætter fællesskabet og som gerne lærer fra sig. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration.

Vores arbejdsforhold er fleksible, personalegoderne mange og friheden stor.

Du vil blive tilknyttet vores Salgsteam, der består af 9 personer, men med tæt tilknytning til vores Consulting & Project Team, som er dem, der er udøvende på de opgaver, du vil være med til at designe.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677. Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.


Mentor IT er en del af ITM8, og leverer IT-outsourcing, infrastruktur, IT-sikkerhed og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger ca. 80 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og Ballerup, og har eksisteret siden 1999. Læs mere omkring os på vores hjemmeside: www.mentor-it.dk.

Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, EmineoImprosecCenvation and AddPro.

Gem job

Mentor IT
Publiceret: 24. marts 2023

Arbejdssted

Location Ballerup, Viby J, Esbjerg eller Kolding