Kunde- og sup­port­kon­su­lent


Vil du være med til at supportere og videreudvikle systemer indenfor idræts-, sports- og konferencebooking?

Globus Data er på udkig efter en problemknuser med erfaring og flair for både IT og kundeservice til vores kontor i Holte med start hurtigst muligt.

Vi er en mindre IT-virksomhed i udvikling og søger en kunde- og supportkonsulent til at styrke vores supportteam, som sigter efter at yde den bedste service i branchen.

Vi supporterer og underviser i eget udviklet websystem Halbooking. Systemet anvendes inden for idræts- og eventfaciliteter.  Vores typiske kunder er idræts-, fitness-, padelcentre, svømmehaller, event- og konferencehuse. Derudover supporterer og underviser der også i eget udviklet kasseapparatssystem, samt en lang række mindre tekniske applikationer som anvendes til lysstyring, adgangskontrol m.m., alt sammen er integreret til Halbooking.

I stillingen som kunde- og supportkonsulent vil du i samarbejde med resten af supportteamet og i tæt samarbejde med udviklingsteamet varetage den daglige support.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Telefon/e-mailsupport
 • Opsætning og ændringer i bookingsystemet Halbooking for vores kunder
 • Deltage i kurser og workshops for vores kunder. Der undervises typisk 2-5 superbrugere af systemet
 • Koordinere udviklingsopgaver sammen med udviklingsteamet
 • Opgaveløsninger på kundernes adresse (der må forventes minimum 10-15 kundebesøg om året, hovedsageligt Sjælland og øerne)

Opgaverne er mangeartede - fra telefon/e-mailsupport hvor kundens spørgsmål hurtigt kan afklares, til mere komplekse sager, hvor kunden beder om hjælp til ændret opsætning eller hvor der er behov for at genskabe scenarier i vores udviklingsmiljø, for at kunne dokumentere og koordinere udviklingsopgaver med udviklingsteamet.
Support-opgaverne kræver omfattende indsigt i vores systemer, og du vil i de første måneder af ansættelsen i høj grad skulle beskæftige dig med at lære systemets mange parametre og konfigurationsmuligheder at kende.

Om dig:

Din uddannelse og tidligere erfaring er ikke altafgørende. Vi forventer, at du har en systematisk og analytisk tilgang til opgaver, besidder teknisk flair, brænder for at yde en god service og har lysten til at lære nyt.

Derudover lægger vi vægt på at:

 • Du evner og har lyst til hurtigt og effektivt at sætte dig ind i et omfattende parameterstyret system med mange kundespecifikke konfigurationsmuligheder
 • Du kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og stiller gerne spørgsmål for bedre at forstå
 • Du har teknisk forståelse og er måske endda klar til at kigge ind i teknikken og logikken bag et IT-system, herunder i logs, data og evt. søgning i en SQL-database.
 • Du er imødekommende, initiativrig og serviceminded
 • Du kan bevare overblik og bibeholde et højt kvalitetsniveau - også når det går stærkt
 • Du kommunikerer på dansk og engelsk, da vi supporterer både danske og engelske kunder
 • Du har kørekort til personbil

Vi tilbyder:

 • Du får en central rolle i vores supportteam
 • Du indgår i et team, hvor du får grundig oplæring og sparring fra søde kolleger
 • Du opnår både personlig og faglig udvikling gennem de mange varierede opgaver
 • Du får en arbejdsplads med kompetente kolleger samt gode arbejdsvilkår i en uformel og åben kultur
 • Konkurrencedygtig lønpakke som forhandles efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Vi er en lille virksomhed med stor berøringsflade og mange forskelligartede opgaver. Der vil derfor være rig mulighed for at udvikle sine kompetencer og med tiden påtage sig nye ansvarsområder. Vi ser gerne at vores nye kollega på sigt ikke bare kan supportere vores system, men også kan tage del i den fortsatte udvikling af produktet.

Interesseret?

Kan du se dig selv som kunde- og supportkonsulent hos Globus Data, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Ansøgninger vurderes efterhånden som de modtages og relevante kandidater bliver løbende indbudt til samtaler. Stillingen vil blive lukket så snart vi har fundet den rette kandidat, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Lindharth eller
Jacob Dahl på tlf. 4542 5688.

Ansøgning og CV sendes til job@globusdata.dk.


Om os

Globus Data leverer og supporterer bookingsystemer til en bred vifte af kunder der hovedsageligt driver idræts- og eventfaciliteter.
Vi har siden 1995 stået for udvikling og drift af en række online bookingsystemer til forskellige brancher men primært sportsklubber, idrætsanlæg, svømmehaller, fitnesscentre samt konference- og udstillingshuse.
Mere end 450.000 brugere og medlemmer anvender i dag Halbooking systemet og systemet udvikles og tilpasses kontinuerligt i takt med nye kunder, der tilfører systemet idéer og inspiration.

Vi har kontor i Horsens og Holte.

Gem job

Globus Data ApS
Publiceret: 24. marts 2023

Arbejdssted

Location Holte