Delivery Director

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Sammen med vores kunder over hele landet, er vi med til at digitalisere Danmark. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere.

Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, og vi har en ambition om at være den foretrukne leverandør for det offentlige og private marked - og det er den ambition, du kan være med til at føre ud i livet.

Om jobbet 

Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

Din opgave vil være at lede et team bestående af 4 ledere med hver deres ansvarsområde (IT Drift & Sikkerhed, IT-projekter, Applikation Operation og Test & Release management). Du vil således stå i spidsen for ledelsen af leverancen af både IT-drift og projekter. Her vil du bringe din viden om ledelse, teknologi og planmæssig eksekvering i anvendelse, samt sikre at eventuelle kontraktuelle, ledelses- og planlægningsmæssige antagelser og usikkerheder afklares.

Du sikrer kommunikationen med alle stakeholders, interne som eksterne, samt til underleverandører. I det daglige vil du være Single Point of Contact for kundens CIO ift. KMDs leverancer. De overordnede kontraktuelle og kommercielle forhold vedrørende kunden vil være din leders ansvar.

Teamet består af ca. 70 ansatte, de er fordelt på tre lokationer: Ballerup, Aalborg og Warszawa i Polen. Denne stilling er placeret i Ballerup.

Du bliver en del af en organisation med stærke kompetencer og dyb domænespecifik teknisk og forretningsmæssig viden samt med en række kolleger, der ligesom du selv i højere grad dyrker leveranceledelse som disciplin. Du bliver en af de tunge profiler på holdet, som dels vil skulle påtage sig ansvaret for en af de helt store opgaver, og dels vil bidrage til at udvikle resten af holdet. 

Om dig 

Som person, er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag.

Fagligt ser vi gerne, at du har

  • 5-10 års erfaring med leveranceledelse af IT-drift, udviklingsprojekter og vedligeholdelsesopgaver
  • videregående uddannelse gerne suppleret med certificering indenfor projektledelse og ITIL
  • mere end 2 års erfaring med at lede gennem andre ledere
  • kendskab til den finansielle sektor er en fordel.

Personligt ser vi gerne, at du

  • formår at bygge bro mellem forretning og IT og er stærk kommunikativt, både skrift og tale (flydende dansk er et krav)
  • er anerkendt for dit overblik og overskud til at organisere, lede og facilitere såvel dine egne leverancedeltagere som de eksterne interessenter
  • er løsningsorienteret både leverance, organisatorisk og teknisk og får det til at gå op i højere enhed
  • Er vedholdende og arbejder efter det langsigtede perspektiv.

Er du interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Senior Director Martin Skeem på tlf. 30 70 12 46.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningsfristen er d. 10/4, 2023.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job