Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Net­værks­spe­ci­a­list – styrk din faglighed blandt gode kolleger


Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked?

Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

Du bliver nummer 2 i teamet, der opsætter og supporterer netværk. Så du får masser af indflydelse. Både nu og i fremtiden – hvor opgaverne kun bliver endnu mere spændende,” siger vores nuværende netværksspecialist, Simon.

Advania – vi skal være større…

Hos Advania er vi nu i alt knap 4.000 medarbejdere fordelt på kontorer i Norden og England – og vi vokser stadig. Målet er at blive Nordeuropas foretrukne leverandør af IT til virksomhedsdrift og -udvikling. Og efterhånden som vi vokser, kommer du i berøring med endnu større og mere udfordrende netværk.

… og forblive nære

Men selvom ambitionerne er store, bliver du aldrig glemt i mængden. For på kontoret i Herlev bliver du en del af en IT-afdeling på 20 kolleger, der er så glade for hinandens selskab, at vi sjældent arbejder hjemme (selvom muligheden selvfølgelig er der).

Nogle af os zoomer enormt meget ind på det tekniske, og andre er gode til kunderelationer. Her er plads til alle. Samtidig har vi masser at være fælles om, fx når vi afholder turneringer med vores Counter-Strike-hold,” fortsætter Simon.

Hver dag byder på noget nyt, når du:

  • løser supportsager, som du får af vores dispatchere eller fra helpdesken
  • er teknisk back-up for vores sælgere, så vi får en smidig levering på nye opgaver – du kan også komme med på kundemøder, hvis du ønsker det
  • taler og skriver med kunder, der som regel har stor teknisk baggrundsviden
  • både arbejder remote og on site med at opsætte større netværk
  • nogle gange må smide alt, hvad du har i hænderne, hvis der opstår nedbrud.

Hvis du ønsker det, kan du komme med på vores vagtordning som second-level support, da vi skal være tilgængelige 24/7. Du melder dig på for en uge ad gangen og får selvfølgelig ekstra tillæg.

Erfaren netværksspecialist med et stærkt supportgen

Du tænker lige skridtet længere og sparer dermed kunder og kolleger for unødvendige udfordringer. Det betyder også, at du er god til at dele din viden, så I har et godt sammenspil i teamet.

Og så ser vi gerne, at du:

  • er godt hjemme i HPE, Aruba og Fortinet – du kan også sagtens være relevant, hvis du er skarp i Cisco, Palo Alto eller har CCNA-certificering, men det er ikke et krav
  • har en teknisk uddannelse, som fx IT-supporter, datatekniker eller på et højere teknisk niveau
  • har flere års erfaring med netværkssupport.

Klar til faglig udvikling i et rummeligt team?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 7245 9607. 

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen, hvor du beskriver, hvorfor du søger jobbet allerede i dag eller senest den 5. maj 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

 Vi glæder os til at høre fra dig! 

Kontaktperson

Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 07

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex søger for Advania
Publiceret: 24. marts 2023

Arbejdssted

Location Herlev