IT-spe­ci­a­list - Au­to­ma­ti­se­ring og op­ti­me­ring


Vil du være en del af én af verdens største logistik- og transportvirksomheder, hvor udvikling, forandring og ansvar står højest på dagsordenen? Og kan du lide at gøre en forskel?

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job forankret i Global IT, hvor din daglige arbejdsplads er sammen med Control Tower. Som IT-specialist bidrager du til at forretningen kører optimalt og at DSV’s gældende IT-standarder bliver overholdt.

Vi vokser kraftigt, og der er brug for dig nu.

”Du har en unik mulighed for at se effekten af det arbejde, du udfører. Her er der nemlig kort vej fra analyse til handling på de daglige IT-udfordringer,” siger team lead Kristian Gjesager.

Ingen IT, ingen logistik

Control Tower i DSV’s Road-forretning servicerer de største danske og internationale kunder. Fokus er at automatisere og optimere omfattende og komplekse transportopgaver på tværs af hele Europa. Det kræver stærke IT-systemer og værktøjer, der muliggør alt fra ordrehåndtering til fakturering.

Dit nye arbejdssted er Hedensted/Horsens, indtil vi flytter til Nordeuropas største logistikcenter i efteråret 2024 i Horsens.

Udvikl, implementér og bidrag med egne idéer

Du får det bedste fra begge verdener, når du arbejder som det stærke bindeled mellem IT og forretningen. Derfor kan du også se frem til en alsidig hverdag, hvor du får de bedste vilkår for at udfolde og udvikle dig.

Du får kompetente kolleger på både IT- og forretningssiden, som du er i tæt daglig dialog med vedrørende IT-drift og udvikling af løsninger.

Sammen med dine kolleger er du med til at udvikle og understøtte:

 • sikker og stabil drift af IT-servermiljøet samt idriftsættelse af ændringer
 • procesautomatisering via VBA-programmering, SQL og andre værktøjer
 • databasevedligeholdelse og -optimering
 • overholdelse af IT-retningslinjer, sikring af dokumentation samt beskyttelse af IT-sikkerhed
 • løbende optimering og overvågning af servere samt softwarerobotter
 • effektiv problemløsning ved driftsforstyrrelser.

Du supporterer derfor procesoptimeringen af Control Tower-operationen gennem VBA-programmering og er med til at løse meget forskelligartede problemstillinger i forbindelse med IT-løsningerne. Vi lægger desuden vægt på vidensdeling og god dokumentation.

Proaktiv IT-profil med erfaring

Vi leder efter dig, der brænder for at hjælpe og gøre en forskel. Du er god til at forstå og sætte dig ind i forretningsbehov, ligesom du har øje for detaljen og er vedholdende i din opgaveløsning. I din hverdag hos os er tempoet højt, ligesom arbejdsopgaverne er alsidige og til tider uforudsigelige, så derfor er det vigtigt, at du kan holde fokus.

Herudover ser vi gerne, at du:

 • har en relevant uddannelse eller konkret erfaring med programmering, gerne VBA og SQL
 • har erfaring med IT-infrastruktur og applikationer
 • har interesse og flair for digitalisering og automatisering
 • trives i en rolle med personlig kontakt til kolleger i IT og forretningen
 • har erfaring fra transport- eller logistikbranchen – det er en fordel, men ikke et krav
 • kommunikerer flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Derudover er vi åbne overfor din baggrund. Du får dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte manager Maiken Poulsen på +45 2238 5242. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Gem job